Tuorein sisältö

Uusi Evil Dead viimeinkin tekeillä

13.07.2011 klo 11.13 | Luettu: 3070 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sam Raimi on vuosien varrella tehnyt selväksi, että hän haluaa ohjata elokuvan Evil Dead 4, mutta hän ei tule ohjaamaan sitä niin kauan, kuin hänellä riittää oikeitakin töitä. Fanit ja sarjan tähti Bruce Campbell ovat Raimin tahtomisiin kyllästyneet.

Uusi versio Evil Deadista on ollut todennäköisempi juttu. Moinen julkistettiin vuonna 2004, mutta mitään ei ole tapahtunut, ennen kuin vasta nyt.

Federico Alvarez on kiinnitetty ohjaajaksi. Alvarez on aiemmin ohjannut vain lyhytelokuvia: näistä kuuluisin löytyy alta. Raimi tuottaa.

Ei ole tiedossa, esiintyykö Campbell elokuvassa. Campbell tietää jotakin, sillä hän höpisee asiasta Twitter-tilillään. Campbell painottaa, että kyseessä on uusi versio, eikä osa 4. Campbell lupailee, että leffa on "helvetin pelottava" ja "helvetin cool". Kun fani ilmoittaa olevansa pettynyt, Campbell väittää, että uusi versio muuttaa mietteet heti ensimmäisen kohtauksen aikana.

Uusi Evil Dead tulee olemaan pienen budjetin elokuva kuten kaksi ensimmäistä.

Alvarezin lyhytelokuva:



Lähteet: Bloody Disgusting, Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edward Norton ilkeil... Hip hop -suosikin Po... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tapza

14.07.2011 klo 03.49

Joo-o, jatko-osa olisi kyllä ollut parempi kuin remake. Voihan tuosta hyvä leffa tulla, mutta en vaan koe Evil Deadin uusversiota millään tavalla tarpeelliseksi. Toki tehosteet voivat olla parempia, mutta alkuperäisen harrastelija-efekteissä on omanlaistaan viehätystä. Sitä paitsi jos tämä on pienen budjetin leffa, niin tehosteet lienevät isolla rahalla työstettyihin spektaakkeleihin tottuneelle nykykatsojalle joka tapauksessa kökön näköisiä. Aika hölmö siis koko hanke, elleivät sitten tee aivan uudenlaista leffaa kuin alkuperäinen. Tosin miksi sen siinä tapauksessa pitäisi edes olla Evil Deadin remake. Eli aika hölmö hanke joka tapauksessa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova