Tuorein sisältö

Disney-tähden kiertueen lippukaaos

18.10.2007 klo 12.33 | Luettu: 5387 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maksaisitko suosikkiartistisi keikasta 3000 dollaria? USA:ssa joidenkin pienten lasten vanhempien on pitänyt kaivaa kuvettaan syvältä, nuorten suosikkiesiintyjän kiertueen myytyä loppuun hetkessä. Jotta jälkikasvun valitus loppuisi ja konserttielämys toteutuu, vanhemmat ovat joutuneet maksamaan välikäsille ja lippudiilereille tuhansia dollareita. Kyse on Hannah Montanan kiertueesta, Disney-tähti herättää suurta mielenkiintoa nuorien amerikkalaisten keskuudessa.

Hannah Montana eli oikealta nimeltään Miley Curys esiintyy Disney Channelin esittämässä televisiosarjassa, jossa tavallinen koulutyttö Miley Stewart on myös supersuosittu poplaulaja Hannah Montana. Sarjan suosion ansiosta Montanan kiertue on USA:n tämän vuoden kuumimpia kassamagneetteja. 54-keikan kiertue kantaa nimeä Best of Both Worlds Tour.

Kiertueen lippujen nopean myynnin taustalla ovat myös hämärämiesten toimet. Ammattimaiset välittäjät ja pimeät lippukauppiaat ovat käyttäneet erityisiä tietokoneohjelmia, joilla ovat saaneet käsiinsä suuret määrät haluttuja lippuja. Maan johtava konserttilippujen välittäjä Ticketmaster voitti oikeudessa nostamansa kanteen RMG Technologies-nimistä yritystä kohtaan, jonka tietokoneohjelmalla online-palvelujen kautta on pystynyt kahmimaan suuria määriä lippuja haltuunsa. Pimeiden välittäjien toimet ovat jättäneet tavalliset amerikkalaiset ilman lippuja (Reuters.com-uutinen).

Lähde Reuters






V2.fi | J.A. Kaunisto
< iPhoneen myös kolman... Creativelta muistiti... >

Keskustelut (5 viestiä)

ZarekEngland

Rekisteröitynyt 25.07.2007

18.10.2007 klo 15.16

Hannah Montana on yksinkertaisesti 'fucking awesome'
lainaa
Han_fan

28.12.2007 klo 16.39

Hannah o hyvä mut keikkoi sais ol enemmä suomes ja vähä halvempii lippui...
lainaa
sabiha

30.12.2008 klo 16.06

Han_fan kirjoitti:
Hannah o hyvä mut keikkoi sais ol enemmä suomes ja vähä halvempii lippui...


Onks sil keikkoi suomes ollu? Milloin ja tuleeks niit viel?
lainaa
SuperHannahFani

06.12.2009 klo 11.20

Oon kuullu huhuja että Hannah Montana tulee suomeen piakkoin, ja ois ihan sika mahtavaa jos näin tosiaan kävisi! :D Tosin luulen että liput viedään käsistä alle tunnissa... (:
lainaa
mirre

19.12.2009 klo 12.18

tuleekohan hannah montana ikinä suomee ois kivaa jos tulis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova