Tuorein sisältö

X-Men Origins: Wolverine toukokuussa 2009

18.10.2007 klo 21.29 | Luettu: 2239 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Särkymättömällä luurangolla ja kynsillä varustetun mutantti Wolverinen oman elokuvan nimi on virallisesti X-Men Origins: Wolverine. Neljäs X-Men saa ensi-iltansa toukokuun ensimmäinen päivä 2009, joten elokuva pääsee aloittamaan kiireisen kesäsesongin. Kuvaukset alkavat Gavin Hoodin (Tsotsi) ohjauksessa tämän vuoden lopulla.

Wolverinen syntytarinaan odotetaan kuuluvan useita mutantteja: sekä uusia että aiemmista osista tuttuja. Elokuva kertoo karvaisen sarjakuvasankarin väkivaltaisesta, mutta romantiikantäyteisestä menneisyydestä ja tämän suhteesta elokuvissakin viitattuun Ase-X-projektiin ja Victor Creediin, alias Sapelihampaaseen. Lisäksi kerrotaan, että Liev Schreiber (Scream-trilogia) on käymässä neuvotteluja William Strykerin roolista. Elokuvassa X2 vanhempaa Strykeria näytteli Brian Cox.

X-Men Origins: Wolverine kuvataan Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja New Orleansissa. New Orleans tunnetaan räjähtäviä kortteja heittelevän mutantti Gambitin kotikaupunkina - ovat monet huomanneet.

Wolverinea näyttelee tietenkin Hugh Jackman.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallilegenda tekee... Irakin sota itkettää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova