Tuorein sisältö

Rodriguez lupaa lisää Machetea ja Sin Cityä

22.07.2011 klo 20.57 | Luettu: 3796 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Robert Rodriguez paljasti Comic Con -tapahtumassa työstävänsä animaatioantologiaa Heavy Metal, kuten jo uutisoitiin. Rodriguez on lisäksi puhunut muista projekteistaan.

Toimintakomedia Machete on menestynyt mainiosti DVD:llä. Jatko-osa on nyt varma juttu, ja kolmaskin osa hyvin todennäköinen. Jatko-osan nimi on Machete Kills, kuten tiedetään. Kolmannen osan nimi sen sijaan on muuttunut muotoon Machete Kills Again In Space. Rodriguezin mukaan kolmas osa on avaruusooppera. Traileri saatetaan julkaista osan 2 yhteydessä tai jo ennen sitä.

Sin City näyttää lopultakin saavan paljonpuhutun jatko-osansa. Rodriguezin mukaan Sin City 2: A Dame To Kill For menee tuotantoon tänä vuonna. Sarjan luoja Frank Miller on kirjoittanut kolmesta tarinasta koostuvan käsikirjoituksen. Nimikkotarina, A Dame to Kill For, perustuu Millerin sarjakuvaan, mutta kaksi muuta ovat uusia kertomuksia. Yhden tarinan nimi on The Long Bad Night. Elokuva tulee olemaan kolmiulotteinen.

Lisäksi Rodriguez esitteli tapahtumassa konseptitaidetta fantasiaelokuvastaan Fire and Ice, joka perustuu 80-luvun animaatioelokuvaan. Animaatio itsessään perustui taiteilija Frank Frazettan töihin, jotka ovat inspiraation lähde Rodriguezillekin.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ka-ching! Vampyyreja... Samsungin tutkimukse... >

Keskustelut (3 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.07.2011 klo 22.36

Yks machete oli jo iha tarpeeks, lässähti nii loppua kohen.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

23.07.2011 klo 08.56

^ Pläh, koko leffa oli lössähtänyt kuin pannukakku, traileri oli tarpeeksi.
lainaa
sarjakuvailija

25.07.2011 klo 14.54

Rodriguez on vaarallinen ohjaaja: välillä saatta tulla Sin City kaltainen onnenkantamoinen, mutta 95% miehen tuotannosta on pelkkää pas...aa.

Spy Kidz 1, 2, 3 & 4 ei paljoa esittelyjä kaipaa...

Pakko toivoa, että Sin City 2 osuu samaan maaliin ykkösen kanssa.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova