Tuorein sisältö

Pähkinänsärkijää ei täydellinen epäonnistuminen pysäytä

26.07.2011 klo 16.01 | Luettu: 2639 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywood on luopunut loogisesta pelkuruudesta! Esimerkki: tyyris Kurkunleikkaajien saari floppasi, joten uusia merirosvoseikkailuita ei tehty pitkään aikaan. Se tosiasia, että E.T.A. Hoffmannin satuun Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas perustuva leffa on juuri flopannut eeppisesti, ei nyky-Hollywoodia pelota.

Universal Studios on julistanut oman versionsa. Elokuva kertoo 12-vuotiaasta tytöstä, joka saa pähkinänsärkijä-nuken lahjaksi kummisedältään, joka on keksijä. Nukke herää eloon. Tyttö päätyy seikkailemaan ja sotimaan seitsenpäistä hiirikuningasta vastaan. Käsikirjoituksesta vastaavat Jon Gunn ja John Mann, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä myös Gunnin ohjauksen Mercy streets - kiirastulessa.

Jouluna 2009 kerrottiin, että New Line Cinema ja Disney suunnittelevat omia elokuviaan. New Linen version kirjoittaa Darren Lemke, jonka töitä ovat satuparodia Shrek ja ikuinen onni ja tuleva satuleffa Jack the Giant Killer. Disney-version ohjaajaksi nimettiin Robert Zemeckis. Floppailua itsekin harrastaneen Zemeckisin projekteja on viime vuosina julkistettu ja peruttu urakalla, eikä Pähkinänsärkijästä ole vähään aikaan puhuttu.

Mainittu floppi on koko perheen fantasiaseikkailu The Nutcracker in 3D. Monikaan ei ole leffasta kuullut, mutta se maksoi 90 miljoonaa dollaria ja saapui amerikkalaisiin teattereihin viime marraskuussa. Elokuva haukuttiin pystyyn. Siitä tuli yksi komeimmista taloudellisista flopeista kautta aikojen. Traileri alla:



Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harrison Ford jatkaa... Apple tuomassa Retin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova