Tuorein sisältö

Perutussa Johnny Depp -länkkärissä oli ihmissusia

15.08.2011 klo 19.05 | Luettu: 4189 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vaikka ohjaaja Gore Verbinskin ja superstara Johnny Deppin Pirates of the Caribbean -trilogia oli suurmenestys, Disney perui budjettisyistä kaksikon seuraavan elokuvan The Lone Ranger. Siihen kysymykseen näyttää löytyneen vastaus, miksi Verbinski vaati jopa 250 miljoonan dollarin budjettia elokuvalle, joka kertoo kahdesta miehestä, yhdestä hevosesta ja hiekasta.

Yksinäisen ratsastajan ja hänen intiaanikumppaninsa Tonton oli tarkoitus kohdata ihmissusia. Sivusto Hollywood Elsewhere kertoo pari vuotta vanhasta käsikirjoitusversiosta, jossa intiaanit muuttuvat susipedoiksi ja pistävät viholliset kylmäksi.

Suunnitellun elokuvan on kuvailtu edustavan Pirates of the Caribbean -sarjan tyyliä. Yksi ero olisi ollut se, että Tontoa näyttelevä Depp ei pelleile, sillä Depp tahtoo kunnioittaa alkuperäisten amerikkalaisten hengellistä kulttuuria. Deppin isomummo oli intiaani.

The Lone Ranger saatetaan tehdä myöhemmin pienemmällä budjetilla. Alkuperäisen ensi-illan eli joulun 2012 tienoilla se olisi joutunut kilpailemaan muun muassa ison budjetin fantasialeffan Hobitti ja Quentin Tarantinon länkkärin Django Unchained kanssa.

Lähde: Hollywood Elsewhere

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenista luva... Apinat pysyivät avut... >

Keskustelut (3 viestiä)

VEIVINHEITTOVIHKO

15.08.2011 klo 20.43

Höh, äitini intoili tästä jo pari vuotta sitten.
lainaa
äitivarmastijoo

16.08.2011 klo 11.10

mitä se ville 6v siellä huutelee?
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

17.08.2011 klo 18.32

Tekeeks se, et äiskä tykkää Tepon Jounista, musta kuusivuotiaan? :P
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova