Tuorein sisältö

Taylor Lautner ja Dwayne Johnson: Daavid ja Goljat?

31.08.2011 klo 17.59 | Luettu: 7529 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvien Päivä jona maailma pysähtyi ja Emily Rosen riivaaja ohjaaja Scott Derricksonin valmistelee Raamattuun perustuvaa leffaa Goliath. Daavidin ja Goljatin tarina ilmeisesti kerrotaan Goljatin näkökulmasta.

Dwayne Johnson neuvottelee parhaillaan Goljatin roolista. Daavidin roolia on tarjottu Taylor Lautnerille. Goljat-elokuvalla ja Twilight-saagalla on samoja tuottajia, joten tarjouksen esittäjät ja saaja tuntevat toisensa.

Johnson on mitaltaan 196 cm, eli hän on kymmenisen senttiä lyhyempi, kuin Goljat oli hillityimpien tietojen mukaan. Lautnerin pituus on 178 cm.

"Filistealaisten leiristä astui esiin kaksintaistelija. Hän oli nimeltään Goljat, kotoisin Gatista, ja hän oli kuuden kyynärän ja vaaksan mittainen. Päässään hänellä oli pronssikypärä ja yllään pronssinen suomuhaarniska, joka painoi viisituhatta sekeliä. Jalkojensa suojana hänellä oli pronssiset säärykset ja olallaan tappara. Hänen keihäänsä varsi oli kuin kangaspuiden tukki, ja sen rautakärki painoi kuusisataa sekeliä. Hänen edellään kulki kilvenkantaja. Goljat seisahtui ja huusi israelilaisten riveihin päin: "Miksi te kaikki ryhtyisitte taisteluun? Tässä teillä on filistealainen! Te olette Saulin miehiä, valitkaa siis joukostanne yksi, joka tulee tänne minua vastaan. Jos hän voittaa minut taistelussa ja tappaa minut, meistä tulee teidän orjianne, mutta jos minä voitan ja tapan hänet, teistä tulee meidän orjiamme ja te joudutte palvelemaan meitä."

Lähde: Twitchfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Rock puhuu uus... Tähtien sota muuttuu... >

Keskustelut (1 viestiä)

terska

31.08.2011 klo 22.02

Voi luoja...Dwayne taas palaa ruutuun. Surkeista näyttelijöistä surkein eikä tietoakaan Arskan karismasta jota hän ilmesesti yrittää korvata. Toivottavasti toi Twilight naama vetää tota pataan ja kunnolla. Ja mä vihaan Twilightia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova