Tuorein sisältö

Burtonin Sweeney Todd jatkaa leikkauksia

20.10.2007 klo 14.48 | Luettu: 3274 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tim Burtonin Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street on saanut toisen trailerin, jota ei ikävä kyllä löydy HD-tasoisena, kuten edellistä. Myös uusi traileri korostaa kauhuelementtejä ja jättää mainitsematta, että kyseessä on musikaali:



Sweeney Toddin Suomen ensi-iltapäivä ei ole vielä tiedossa. Muihin pohjoismaihin elokuva saapuu ensi vuoden alussa.

Tämän hetken kiistatta suosituimman Hollywood-näyttelijän Johnny Deppin ohella elokuvassa nähdään Helena Bonham Carter sarjamurhaajaparturin kumppanina, Alan Rickman miehenä jolle Todd vannoo kostoa ja Sacha Baron Cohen kilpailevana parturina.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eagles ja Dixie Chic... Kurt Cobainista elok... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

20.10.2007 klo 18.11

Paljon huonompi traileri kuin se edellinen.
Edellinen korosti leffan vinksahtaneisuutta ja valotti tarinaa paremmin, tämä tuntui lähinnä rautalangan väännöltä idiooteille.

Voisi vain ilmaantua Suomeen paljon aikaisemmin. Ei jaksa odottaa puolta vuotta joka kerta, vielä joskus tapahtuu herpaantuminen ja warestus.
lainaa
filmikriitikko

20.10.2007 klo 19.26

Aikamoista kuluttajien huijausta, kun elokuva näytetään trailerissa aivan erilaisena kuin se luultavasti tulee olemaan. Voi olla monet katsojat ihmeissään , kun näyttelijät intoutuvat lauluun monta kertaa elokuvassa.
lainaa
Essi

20.10.2007 klo 20.32

Ilmeisesti ne haluavat salakavalasti houkutella kaikki musikaalista tietämättömät teattereihin jättämällä laulun pois. ;)

Tuo traileri kyllä näyttää ihan siltä, että se olisi tehty aiemmin kuin se ensiksi julkaistu traileri. Journal.nonesuch.comin mukaan tuo näytettiin mm. Entertainment Weeklylle. Muistelisin, että ne hehkuttivat Sweeneytä jo jonkin aikaa ennen sen ensimmäisen trailerin julkaisua. Ehkäpä tämä uudempi on nimenomaan pelkkä teaser, joka vasta nyt päätyi julkaistuksi. Eikä tätä toista ole missään virallisella sivulla (ainakaan vielä), joten ehkäpä tätä ei ollut edes tarkoitus varsinaisesti julkaista kaikkien nähtäväksi? Ainakin se eka oli paljon viimeistellymmän ja harkitumman oloinen verrattuna tähän. No joo, ken tietää. :) Toivottavasti lähempänä leffan julkaisupäivää ilmestyy ihan virallista kautta enemmän laulua sisältävä traileri.

Sweeney julkaistaan tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessa 25.1.2008. Clear Channel Cineman sivuilla (clearchannelcinema.fi) tuo päivämäärä on ollut ainakin elokuusta lähtien, ja sama päivämäärä on nyt lokakuun Episodissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova