Tuorein sisältö

Hayao Miyazakilta "omaelämänkerta"

06.09.2011 klo 19.29 | Luettu: 3125 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Animaation mestarin Hayao Miyazakin seuraava elokuva on "omaelämänkerta". Studio Ghiblin toinen perustaja Toshio Suzuki lausui näin ohimennen. Asiasta raportoivat tahot eivät mene vannomaan, onko kyseessä Miyazakin oma omaelämänkerta, vai elokuva, joka perustuu toisen henkilön omaelämänkertaan. Studio Ghibli ei kommentoi asiaa tarkemmin.

Miyazakin edellinen ohjaus oli Ponyo rantakalliolla. 70-vuotias legenda työskentelee myös kirjoittajana ja tuottajana: Miyazakin panos näkyy muun muassa animaatiossa Kätkijät, joka saapuu Suomeen lokakuussa.

Kolmas Ghiblin perustaja, Isao Takahata, on vahvistanut työstävänsä uutta elokuvaa pitkästä aikaa. Takahatan edellinen oli vuoden 1999 Naapurini Yamadat. Seuraava elokuva on valmis noin kahden vuoden kuluttua.

Jo kaksi vuotta sitten juoruttiin, että Takahatalla on työn alla elokuva, joka perustuu japanilaisten hyvin tuntemaan bambunleikkaajan tarinaan. Tuolloin elokuvan väitettiin olevan vuoden 2010 ohjelmistoa.

Lähde: Anime News Network

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Human Centipede II s... Nightwish avasi digi... >

Keskustelut (2 viestiä)

sdgdsfgd

06.09.2011 klo 19.47

Mistä tuon lokakuun kätkijät selvititte. olen yrittänyt etsiä päivämääriä suomeen rantautumisesta mutta en löytänyt. Mutta varmasti totta. samalla kaavalla on kulkenut ponyo ja maanmeren tariant. vuoden päästä syksyllä japanin julkasusta.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.09.2011 klo 19.53

IMDb:stä bongasin päivämäärän ja googlella tarkistin, että samaa väittävät muutkin tahot.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalien yhteydessä leffa on mahdollista nähdä jo ensi viikolla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova