Tuorein sisältö

Heavyveteraani OZ teki diilin

15.09.2011 klo 00.16 | Luettu: 2582 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pitkän linjan heavyveteraani OZ on tehnyt diilin Saksalaisen kumppanin kanssa. Uusi albumi Burning Leather tulee markkinoille 18 Marraskuuta. Jakelusta koko maapallolla Japania ja Aasiaa lukuunottamatta huolehtii Saksalainen AFM Records. Japanin ja Aasian jakelusta huolehtii Spiritual Beast.

Albumin on tuottanut Nicke Andersson (Imperial State Electric, ex- Hellacopters, ex-Entombed).

OZ on parhaiten tunnettu metalli musiikin maailmassa 1983 ilmestyneestä Fire in the Brain albumistaan ja 1984 julkaistusta klassikko-EP:stä Turn the Cross Upside Down.

Kaiken kaikkiaan OZ on julkaissut 5 albumia ja yhden EP:n ja ollut mukana monilla kokoelma levyillä.

Nyt OZ on katkaissut vuonna 1991 alkaneen tauon ja palannut takaisin elävien kirjoihin. Mukana 80-luvun kokoonpanosta ovat laulaja Ape DeMartini, basisti Jay C. Blade ja rumpali Mark Ruffneck.

Kitaroita uudella albumilla soittavat suomalaisista yhtyeistä tutut Costello Hautamäki ja Markku Petander sekä ruotsalaisvahvistus Michel Santunione.

OZ käynnisti kiertueensa keväällä 2011, ja pysähdyspaikkoina tähän mennessä ovat olleet mm. MuskelRock ja Sweden Rock Festivaalit Ruotsissa, sekä Jalometalli Festivaali Suomessa että SwordBrothers Festivaali Saksassa. Seuraava pysähdyspaikka on Helsingissä 11.11.11. Metal Warning IV.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Windows 8 -käyttöjär... Puolalainen progesuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova