Tuorein sisältö

Mansessa dansetaan ensi viikolla

27.09.2011 klo 09.52 | Luettu: 1598 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kuudetta kertaa järjestettävä elektronisen musiikin festivaali manSEDANse levittäytyy ensi viikoksi eri puolelle Tamperetta. Koko viikon kestävä tapahtuma esittelee elektronisen kulttuurin ja taiteen ihmeitä päivisin Finlaysonilla ja loppuviikosta järjestetään joukkio klubeja.

Klubeilla voi tutustua mm. detroitilaisen dj Stingrayn, brittiläisten Lonen ja Fantastic Mr. Foxin sekä berliiniläisen Anstamin soundimaailmoihin. Mukana on myös iso ryhmä kotimaisia esiintyjiä.

Päivisin Finlaysonilla järjestettävässä tapahtumakokonaisuudessa kulutustavaroista muunnellaan syntetisaattoreita ja muita yllättäviä vekottimia. Päätössunnuntaina lapsille suunnatussa työpajassa pikkuväki pääsee kokeilemaan elektronisen musiikin tuottamista. Aikuiset taas voivat kuunnella omia aivoääniään monitieteisessä Aivomusiikkilaboratorio-projektissa.

"Indie-pelejä, installaatioita, älykkäitä tekstiilejä, avoimia koodeja ja teknologioita... Harmaan lokakuisen mielikuvituksen tuotteeksi manSEDANse-viikkoa ei kykene lokeroimaan", toteaa tapahtuman tiedote.

Lisätietoja osoitteessa mansedanse.com.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kuuntele tuore Megad... Kevin Costner ei pii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova