Tuorein sisältö

Kevin Costner ei piiskaakaan Tarantinolle

27.09.2011 klo 14.53 | Luettu: 2813 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kevin Costner on jättänyt Quentin Tarantinon elokuvan Django Unchained johtuen aikatauluongelmista ja henkilökohtaisista syistä.

Costnerin oli määrä näytellä kirjaimellisesti orjapiiskuria, joka työskentelee Leonardo DiCaprion tulkitseman plantaasinomistajan alaisuudessa. Rooli ei ole järin suuri, mutta Costneria oltaisiin tarvittu kuvauksissa kaksi kuukautta.

Entisen orjan kostosta kertovassa elokuvassa nähdään myös Jamie Foxx, Christoph Waltz ja Samuel L. Jackson.

Costner esiintyy pian minisarjassa The Hatfields and McCoys, joka kertoo amerikkalaisten hyvin tuntemasta riidasta kahden suvun välillä, ja elokuvassa Superman: Man of Steel, jossa hän tulkitsee Teräsmiehen faijaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mansessa dansetaan e... Kaverukset hoitavat ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

27.09.2011 klo 22.04

En jaksa uskoa että Tarantinolla on mitään tuoretta tarjottavaa tämän kanssa, Inglorious Basterds olisi ollut rutkasti parempi jos se ei olisi ollut niin samanlaisten muiden kanssa. Näiden nyky-tarantino-leffojen päätavoitteena on aina kosto tai tappo/jahti.
Tympäsee. Ehkäpä Django ei saa kuulaa päähänsä ja metalli-laattaa ohimoonsa, mutta ehkä tarantino keksii jotain niinkin originaalia kuin leikkautaa päähenkilöltä nilkka-poikki tai ranne?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova