Tuorein sisältö

Rähinä Records löysi urbaanin naistähden

12.10.2011 klo 00.40 | Luettu: 3947 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Voice ja Rähinä Records järjestivät yhdessä First Lady -kilpailun jossa etsittiin seuraavaa urbaania naistähteä. Voittajaksi selvisi valloittava Wava.

Räppärit Elastinen ja Cheek Rähinä Recordsista kertovat First Lady -kisan idean lähteneen tämän hetkisestä Suomen hip hop -skenestä. Miesten mukaan genren naispuolisia edustajia ei ole tällä hetkellä ole juuri lainkaan, joten kilpailu oli hyvä tapa aktivoida potentiaalisia nousevia kykyjä.

Omia kappaleitaan jo useamman vuoden ajan kirjoittanut, voiton napannut Wava sanoo haaveilleensa pitkään musiikkialalle astumisesta, mutta sopivien yhteistyökumppaneiden puute on hidastanut starttia. First Lady -kisa kuitenkin muutti tilanteen.

- Lähdin kisaan mukaan vähän yllättäen. Olin Ruotsissa viettämässä siskoni polttareita, joissa muutama kaverini ehdotti, että minun kannattaisi osallistua. Kun pääsin kotiin, niin tein heti maanantaina biisin, lähetin sen kilpailuun tiistaina ja tässä nyt ollaan.

- Olen kyllä tehnyt kappaleita jo neljä tai viisi vuotta, mutten esittänyt niitä kellekään. On ollut vaikeata lähteä liikkeelle, kun en ole tuntenut alan ihmisiä. Toisaalta nyt olen tajunnut, etten ehkä ollut vielä aikaisemmin valmis.

Wavan voitokkaan Tartu hetkeen -biisin voit kuunnella täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sveitsin viisuehdokk... Logitechilta kaiutin... >

Keskustelut (4 viestiä)

Erkko

12.10.2011 klo 02.26

Olipas ponnetonta paskaa.
Kuoppahullu

12.10.2011 klo 13.22

Ugh, jos ei sittenkään
aaksuu

12.10.2011 klo 16.48

En tiedä mikä aiheuttaa eniten myötähäpeää; lyriikat, biitti vai itse rräppi. Hyvän näköinen eukko, ei siinä mitään.
kamalaa

12.10.2011 klo 23.10

En varmasti imuta tuota roskaa ilmaiseksi netistä.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova