Tuorein sisältö

Hurriganesin juhlakeikalle väriä ulkomailta

01.11.2011 klo 13.33 | Luettu: 1724 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Veteraanirokkari Robert Gordon avaa Remu & Hurriganesin 40-vuotisjuhlakonsertin Tavastialla 9.12.

Hurriganesin tapaan 1970-luvulla uransa aloittanut yhdysvaltalainen laulaja Robert Gordon aloitti punkin parissa, mutta nousi myöhemmin urallaan rockabillyn uuden kultakauden näkyväksi hahmoksi. Gordon siirtyi rock and rollin pariin heti kahdella ensimmäisellä albumillaan, jotka hän levytti kitaristilegenda Link Wrayn kanssa. Myöhemmin Gordon teki tiivistä yhteistyötä kitaristi Chris Speddingin kanssa, muun muassa albumeilla Bad Boy ja Rock Billy Boogie.

Viimeksi vuonna 2005 Tavastialla esiintynyt Gordon avaa juhlakonsertin omalla keikallaan ja artistia odotetaan lavalle myös Remu & Hurriganesin kanssa.

- Äijä on vanhoilla päivillään ihastunut meidän musaan ja soittanut Hurriganesin biisejä keikoillakin. Gordonin toiveiden täyttymys oli päästä soittamaan samalle lavalle ja sehän on suuri ilo ja kunnia saada Roope bailaamaan meidän kanssa, Remu Aaltonen kommentoi illan erikoisvierasta.

Remu & Hurriganesin noin 60 keikkaa käsittävä 40-vuotiskiertue on Suomen keikkapaikkojen lisäksi piipahtanut myös Norjassa, Virossa ja Ruotsissa. Suomalaisen rock-musiikin pioneerin, rumpali-laulaja Remu Aaltosen lisäksi kokoonpanossa soittavat basisti Hike Kärppä sekä kitaristi Nipa Niilola, Tavastiakka lisävoimaa keikkaan tuo kitaristi Tatu Mannberg.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tanskan pitkän linja... Näillä hanskoilla on... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova