Tuorein sisältö

Slipknot-pomon kettuilevat kommentit huipputuottaja Rick Rubinista

23.11.2011 klo 12.47 | Luettu: 2237 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Slipknot/Stone Sour -pomo Corey Taylor esiintyi 18.11 Dallasissa soolokiertueensa merkeissä. Puhetta ja akustista musiikkia sisältäneen "An Evening With Corey Taylor" -keikan aikana yleisön joukosta tiedusteltiin, miltä tuntui työskennellä tuottaja Rick Rubinin kanssa. Slipknotin vuonna 2004 julkaistu albumi Vol. 3 (The Subliminal Verses) on Rubinin tuottama.

Taylorin kommentit olivat kaikkea muuta kuin positiivisia.

- Rubinin kanssa työskentely oli rikastuttava kokemus, hän on todellinen nero. Jos ollaan täysin rehellisiä - Rubin viihtyi studiossa noin tunnin viikossa. Tuon 45 minuutin aikana mies makasi sohvalla aurinkolasit silmillä...mikrofoni tuotiin hänelle sohvalle, ettei hänen tarvinnut liikkua. Sitten Rubin sanoi "soittakaa se minulle" ja hänelle soitettiin aikaansaannoksiamme. Mies hiveli pitkää partaansa ja nyppi ruoantähteitä partakarvoistaan..."soita se uudelleen". Hetken kuluttua hän huusi "pysäytä, otetaan tuo uusiksi".

- Rubinin assistentti teki kaiken hänen puolestaan. Tuon 45 minuutin session puolessa välissä assistentti toi lautasellisen sotkua Rubinin eteen. Jotain sinivihreää moskaa, joka haisi kuin vessanpöntöstä otetulta - kai se oli ruokaa. Rubin ahmi lautasellisen niin nopeasti kuin pystyi...ja sotkua oli kaikkialla.

- Arvostan Rubinin aikaisempia töitä ja saavutuksia mutta, siis ISO MUTTA, mies on nykyään vain laiha varjo entisestä Rick Rubinista. Hän on yliarvostettu, ylipalkattu...ja en koskaan tule työskentelemään enää hänen kanssaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kosketusnäytöt valta... Kuka astuu Lordiksi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova