Tuorein sisältö

San Andreas kohtaa kolmiulotteisen maanjäristyksen

02.12.2011 klo 23.57 | Luettu: 5093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

New Line Cinema etsii ohjaajaa katastrofielokuvalle San Andreas 3D. Kunhan sopiva henkilö löytyy, ison budjetin maanjäristysleffa on valmis etenemään tuotantoon.

"San Andreas" ei viittaa fiktiiviseen osavaltioon Grand Theft Auto -saagassa, vaan San Andreasin siirrosvyöhykkeeseen, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa. Kuten arvata saattaa, kyseisellä alueella on oikeastikin maanjäristysvaara.

Elokuvan sankari joutuu kulkemaan pitkän matkan ja tekemään sovinnon lastensa ja ex-vaimonsa kanssa. Hän matkaa "erikoiseksi" kuvaillulla menopelillä.

Samaan aikaan, animaatiomestari Brad Birdin suunnittelema kunnianhimoinen historiallinen maanjäristysdraama 1906 viettää yhä hiljaiseloa. Bird on viimeistelemässä neljättä Mission: Impossible -elokuvaa, jonka vastaanotto luultavimmin määrittelee sen, miten vakavasti Rautajätin ja Ihmeperheen ohjaaja otetaan näyteltyjen elokuvien piireissä.

Lähde: Los Angeles Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Starship Troopers al... Apple käskyttää Sams... >

Keskustelut (2 viestiä)

ZeesusMitäSontaaTaas

03.12.2011 klo 09.54

Voi jumalauta mitä paskaa taas.

"Elokuvan sankari joutuu kulkemaan pitkän matkan ja tekemään sovinnon lastensa ja ex-vaimonsa kanssa. Hän matkaa "erikoiseksi" kuvaillulla menopelillä."

Tätähän ei ole nähty kuin..öööö...kaikissa katastrofileffoissa. Eikö kyseisen genren elokuvaan voi koskaan ikinä keksiä mitään muuta juonta kuin yltiöpäisen amerikkahehkutuksen, kaikki räjähtää ja kivan pikku perheen yhdistymisen.
Varmaan ohjaaksi vielä Emmerich niin leffa on täydellinen.
lainaa
Pork

Rekisteröitynyt 11.03.2011

03.12.2011 klo 21.13

2012 versio 2?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova