Tuorein sisältö

MIXTRAX hoitaa tiskijukan hommat ilmaiseksi

09.12.2011 klo 15.25 | Luettu: 3278 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala

Pioneer on kehittänyt uuden MIXTRAX-ohjelman, joka käytännössä hoitaa tiskijukan virkaa sovittaen yhteen soittolistojen tanssikappaleita. Ohjelma analysoi kappaleiden tempon ja liudan muita parametreja, joiden avulla biisien yhteensovitus onnistuu.

Lopputuloksena syntyy yleensä hieman tyylikkäämpiä vaihtoja kuin tyypilliset soittolistojen ristihäivytykset, sillä ohjelma käyttää hyödykseen myös useita DJ-efektejä. Lyhyen testauksen perusteella ohjelma onnistuu välillä jopa luomaan erinomaisen viihdyttäviä vaihtoja.

Järjestelmälle voi helposti ulkoistaa kotibileiden musiikkipuolen, mutta ammattimaista levynpyörittäjää taiteellisine nyansseineen ei yksinkertainen ohjelma tietenkään vielä korvaa. Pioneerin ohjelma on vakiovaruste STEEZ-sarjan autosoittimissa, mutta se on myös ladattavissa tietokoneelle ilmaiseksi Pioneerin verkkosivuilta.



Asiasta uutisoi Gizmodo.



V2.fi | Samuel Kohtala
< Tampereen Sauna jää ... Stan Lee kehitti uud... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lazzi

Rekisteröitynyt 07.05.2008

09.12.2011 klo 16.27

nice, pakko testaa kun ilmaseks saa :D
lainaa
filmaisterilehtorili

10.12.2011 klo 01.03

kunpa vaan keksittäisiin loppusijoituspaikka kaikille näille oleville ja tuleville työttömille kun kohta siivoojat, postimiehet ja kassatkin ovat tarpeettomia
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova