Tuorein sisältö

Stan Lee kehitti uuden supersankarin elokuvia varten

09.12.2011 klo 21.55 | Luettu: 3647 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tunnetuimmat Marvel-sankarit yhdessä piirtäjien kanssa luonut pappa Stan Lee jaksaa heilua. Lee on myynyt uuden supersankarin elokuvaoikeudet studiolle Lionsgate. Tarinasta paljastetaan vain sen verran, että kyseessä on kertomus useammasta sukupolvesta ja vuosikymmenestä.

Elokuvan ohjaavat ja kirjoittavat Alfred Gough ja Miles Millar. Herrat ovat olleet mukana kirjoittamassa tv-sarjaa Smallville ja Leen hahmoon perustuvaa elokuvaa Spider-Man 2. Lee ehdotti yhteistyötä.

Gough ja Millar ovat vastanneet myös sellaisesti vähemmän ylistetyistä käsikirjoituksista kuin Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta ja I Am Number Four.

Leellä on työn alla myös elokuva The Annihilator. Real Steelin kirjoittaja Dan Gilroy kynäilee käsikirjoituksen Leen idean pohjalta. The Annihilator on kiinalainen mies, joka supervoimat saatuaan palaa kotimaahansa konnia kurmottamaan.



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MIXTRAX hoitaa tiski... Ensimmäinen raapaisu... >

Keskustelut (1 viestiä)

gostango

09.12.2011 klo 22.35

otsikon nähdessä tuli mieleen "pappa jaksaa heilua"

tässä on jo pikkuhiljaa alkanut ajatella että nörttien surupäivä on varmaan kohta edessä kun 90 v lähenee ja ainoa homma tuntuu olevan nuo pellecameot leffoissa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova