Tuorein sisältö

Natalie Portman katuu nakuilua

25.10.2007 klo 22.16 | Luettu: 3796 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Natalie Portman on useita kertoja painottanut, ettei hän aio näyttäytyä alasti elokuvataiteessa, mistä huolimatta hän teki poikkeuksen Wes Andersonin ohjaamassa (ja miehen itse maksamassa) pienimuotoisessa lyhytelokuvassa Hotel Chevalier, joka toimii esiosana pitkälle elokuvalle The Darjeeling Limited. Suositun näyttelijättären viuhahdus on viime kuukausina saanut aikaan lukuisia asiattomia uutisotsikoita, mikä ei varmasti ollut tekijöiden tarkoitus. Hotel Chevalierista poimitut valitut otokset ovat muuttuneet itsetarkoitukseksi monilla sivustoilla, kuten nyt omallammekin:


Portman on ilmaissut jälkikäteen katuvansa Hotel Chevalieria. "Olen todella pahoillani, etten kuunnellut vaistoani. Tästä eteenpäin luotan itseeni. Joskus voimakkain asia jonka voit sanoa on ei", sanoo Portman.

The Darjeeling Limited saapuu Suomen valkokankaille tammikuun puolivälissä. Elokuva kertoo Owen Wilsonin, Adrien Brodyn ja Jason Schwartzmanin näyttelemistä veljeksistä, jotka etsivät yhteistä säveltä ja suuntaa elämälle junailemalla Intiassa. Schwartzman esiintyy myös Hotel Chevalierissa, joka saatetaan nähdä jossain päin maailmaa The Darjeeling Limitedin edessä.

Päivitys:

Kuten lähdelinkinkin takana kerrotaan, Portmanin mietteet eteenpäin välittänyt U.S. magazine on joutunut pyytämään Portmanilta anteeksi vääriä johtopäätöksiä. Portman katuu sotadraaman Goya's Ghosts kidutuskohtausta, jossa hänen hahmonsa näyttäytyy alasti, mutta jossa Portman käytti sijaisnäyttelijää. Chevalieriin Portman on tyytyväinen.

Lähde: IMDb

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Neljännen Mad Maxin ... Jet Li riehuu ja rat... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.10.2007 klo 17.03

Kadun vain sitä, että en ole nähnyt tuota pätkää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova