Tuorein sisältö

Harrison Ford kouluttaa teineistä vastusta avaruusmöröille

22.12.2011 klo 11.07 | Luettu: 4598 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Harrison Ford on kiinnitetty sci-fileffaan Ender's Game, kuten huhut ennakoivat. Orson Scott Cardin militaristiseen romaaniin perustuva elokuva kertoo nuorukaisista, jotka koulutetaan sotimaan muurahaismaisesti käyttäytyviä avaruusolentoja vastaan. Ford on vastuussa koulutuksesta.

Päähenkilö Ender Wiggin on huomattavan älykäs poika, jonka strategisille taidoille on tilausta. Häntä näyttelee 14-vuotias Asa Butterfield, jonka tunnetuin rooli on Martin Scorsesen tuoreen fantasiaelokuvan Hugo sankari.

Elokuvista Little Miss Sunshine ja Zombieland tuttu Abigail Breslin näyttelee Enderin isosiskoa. Coen-veljesten länkkärissä Kova kuin kivi vaikutuksen tehnyt Hailee Steinfeld on Enderin luotetuin kätyri. Tytöt ovat 15-vuotiaita.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Gavin Hood. Toiveikkaat muistavat hänet Oscar-palkitusta draamasta Tsotsi ja kyyniset sankarileffasta X-Men Origins: Wolverine. Hood kirjoitti myös Tsotsin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mötley Crüe suunnitt... Intiimi pipipää-elok... >

Keskustelut (3 viestiä)

SFMB

22.12.2011 klo 13.01

Toivottavasti eivät ryssi tätä. Ender's Game on edelleenkin yksi parhaista lukemistani kirjoista, Game of Thrones tulee vasta hyvänä kakkosena...
lainaa
RtA

05.01.2012 klo 13.28

Starship Troopers?
lainaa
Trent

05.01.2012 klo 19.05

Aika hemmetin kaukana Starship Troopersista :D Uutisen otsikosta päätellen toimittajalla ei liene kovinkaan pätevää käsitystä siitä, mistä Ender´s Gamessa on kyse.
Mielestäni Ender-quadrilogia on ehkä parasta mitä koskaan on kirjoitettu joten pelonsekaisella innostuksella elokuvaversiota odottelen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova