Tuorein sisältö

Intiimi pipipää-elokuva Potter-ohjaajalta

22.12.2011 klo 16.05 | Luettu: 2704 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljän jälkimmäisen Harry Potter -elokuvan ohjaaja David Yates etsii yhä elämälleen uutta tarkoitusta. Herra on kiinnitetty ohjaamaan pieni brittifilmi Your Voice in My Head, joka perustuu Emma Forrestin muistelmiin ja käsikirjoitukseen.

Elokuva kertoo kriisistä, johon omalaatuinen nainen ajautuu merkittävän rakkaussuhteensa kaaduttua ja psykiatrinsa kuoltua. Yatesin mukaan tarina on kouraiseva, ja kerronta edustaa maagista realismia: kirjaa onkin kuvailtu moderniksi saduksi. Potterien budjetteihin verrattuna filmi kustantaa puolikkaan puupennin, sanailee Yates, joka pitää tätä vapauttavana vaihteluna. Elokuva sijoittuu Lontooseen, New Yorkiin ja Istanbuliin. Kuvausten on määrä alkaa ensi kesänä.

Viimeksi uutisoitiin, että Yates suunnittelee Doctor Who -elokuvaa, mutta että suunnitteluun käytetään vuosia. Stephen Kingin romaaniin Tukikohta perustuvan elokuvan Yates jätti väliin. Puhetta on ollut myös sotaelokuvasta, Al Caponen tarinasta ja satuolennoista kertovan sarjakuvan Fables filmatisoinnista.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harrison Ford koulut... Tältä näyttää Promet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova