Tuorein sisältö

Sara keinuttaa ajassa

11.01.2012 klo 10.05 | Luettu: 1720 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sara -yhtye palaa tauolta, uusi albumi Se keinuttaa meitä ajassa julkaistaan 7.3. Ensimmäinen sinkku, albumin nimibiisi, julkaistaan 23.1.

Saran edellinen pitkäsoitto Veden äärellä julkaistiin 2008 ja oli niin myynti- kuin arvostelumenestyskin.

Tuottajana uudella levyllä on toiminut Jyrki Tuovinen ja levyä alettiin työstämään toden teolla syksyllä 2010. Joa Korhosen mukaan Saralle ominainen tunnelmarock-linja jatkuu myös uudella albumilla. Lyriikoiden osalta Joa on saanut sparrausapua Jarkko Martikaiselta – tekstejä onkin pohdittu enemmän kuin aikaisemmin, mikä myös kuuluu biisimateriaalissa. Tarinat ovat syvempiä ja eheämpiä kuin edellisillä levyillä. Biiseihin on tullut tekstien myötä enemmän sävyjä ja kertosäkeet kasvavat monipuolisemmin.

Saran tauon aikana Joa Korhonen julkaisi englanninkielisen albumin Meadow Island-nimen alla ja Saraa kuultiin leffayhteistyössä yhden biisin verran, kun yhtye coveroi Hectorin Yhtenä iltana kappaleen Roskisprinssi elokuvaa varten.

Yhtye nähtiin viimeksi keikoilla tiiviillä seitsemän keikan rundilla keväällä 2010. Uudet keikat starttaavat heti uuden albumin julkaisusta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Van Halenin Tattoo p... Näe yhden miehen Hum... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova