Tuorein sisältö

The Expendables 2:n alhainen ikäraja varmistui

19.01.2012 klo 08.39 | Luettu: 10356 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Expendables 2 tavoittelee Yhdysvalloissa ikärajaa PG-13, koska Chuck Norris vaati tätä, koska hän ei tykkää kiroilusta. Tämä on viikon huhu. Onko uusin Norris-fakta täten se, että Chuck Norris tuhosi omin käsin erään vuoden odotetuimmista jatko-osista?

Sylvester Stallone vastaa ja toppuuttelee:

"Elokuva on fantastinen, Van Dammen suoritus on loistava... Viimeinen taistelumme on ikimuistoinen. PG-13-huhu on totta, mutta ennen kuin tuomitsette tämän, luottakaa minuun kun sanon, että elokuva on ISO joka suhteessa ja toimii kaikin puolin. Elokuva tavoittaa monia tunteita, jotka tahdomme jakaa mahdollisimman laajan yleisön kanssa, MUTTA, älkää pelätkö, nämä jättiluokan perseenpotkimisbakkanaalit eivät jätä ketään nälkäisiksi."

Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Puola heittää jalkap... Goremetallin kulttib... >

Keskustelut (14 viestiä)

Damnation

19.01.2012 klo 09.10

Hah, VMP. En ainakaan teatteriin enää lähde tämän takia.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

19.01.2012 klo 09.34

Eli siis, meillä on läjä toimintasankareita, joista suurin osa on legendoja omassa lajissaan. Laitetaan ne vetämään lättyyn pahiksia. Ilman kiroilua. Todennäköisesti pahiksista lentelee kukkia aina osuman saatuaan. Mitä vittua? Tiedän, että noista suurin osa on jo papparaisia, mutta oikeasti? Että tulla nyt noin pehmoksi? Odotan kyllä itsekin suosiolla, että leffa löytyy alelaarista 2€ hintalapulla varustettuna. PS. Tiedetään nyt ainakin Chuck Norrisin heikkous.
lainaa
fly

19.01.2012 klo 12.16

Tiedetään nyt ainakin Chuck Norrisin heikkous= Yliarvostettu "näyttelijä" jolla kävi tuuri kun pääsi Bruce Leen kanssa samaan elokuvaan.
lainaa
paskaam

19.01.2012 klo 12.52

Vittu... Hups, ei sitä saanutkaan sanoa... Hyvästi halki ammutut piraatit, pään katkomiset ja verelle... Palaan katsomaan Predatoria, jossa on kunnon äijät ja brutaali meno.
lainaa
ikärajaeiteeleffaa

19.01.2012 klo 15.03

hei, hei kiroilu on paljon pahempi kuin väkivalta. joten ei tiedä vaikka jonkun pää vielä katkeasisi leffassa

sitä paitsi kyllä se äijäenergia tulee ihan muualta kuin fuckeista ja obliberation tekniikoista. chuck katselee tuimasti ja vetää lättyyn jonka ikäraja voisi hyvin olla 7, ihan samaa tekee Lego Batman
lainaa
syltty

19.01.2012 klo 15.19

mielummin alhainen ikäraja kuin tietokoneella tehtyä tekoverta. Eiköhän se rajumpi versio tästäkin tule sitten dvd/blu-ray muotoon.
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

19.01.2012 klo 16.02

Ei voi muuta sanoa.
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/498/
lainaa
slugger

19.01.2012 klo 16.02

olisivat tehneet rambo 4 tyyliin kunnon räime leffan. Rambo 4 liioiteltu väkivalta olisi juuri se mitä tässäkin tarvittaisiin.
lainaa
jepajee

19.01.2012 klo 16.04

En kyllä tajua, miten kirosanattomuus on niin hirveää. Tympeää kuunnella kuten esim. Alpha Dog -elokuvassa jokatoinen sana on "fuck" ja se vie sanasta kaiken tehon, kun sitä toistetaan joka välissä...

Ja ei, en ole kirosanoja vastaan, mutta niitä pitäisi käyttää hillitymmin ja tilanteissa, joissa niillä on oikeasti kovempi vaikutus.

Tietenkin toinen ääripää on että nämä elokuvan kovat korstot huutavat himputti ja hitsi -sanoja joka välissä :D
lainaa
paskaam

19.01.2012 klo 16.57

Kyllähän tämä teille nuorille kelpaa, jotka olette tottuneet munattomaan toimintaan 2000-luvulla, mutta kasari toiminnan ystävät eivät lämpeä ja he ovat se joille elokuvaa enimmäkseen markkinoidaan.

Tuskin kukaan 13 vuotias on nähnyt yhtäkään Norrsin tai Syltyn elokuvaa... Tai ole teitoinen miksi kaikki on niin kovia (vaikkakin joitakin no bodyja onkin mukana)
lainaa
Thrasher

19.01.2012 klo 18.57

Toimintaleffa on K18.
lainaa
TatiTheThird

19.01.2012 klo 19.12

ikärajaeiteeleffaa kirjoitti:
hei, hei kiroilu on paljon pahempi kuin väkivalta. joten ei tiedä vaikka jonkun pää vielä katkeasisi leffassa

sitä paitsi kyllä se äijäenergia tulee ihan muualta kuin fuckeista ja obliberation tekniikoista. chuck katselee tuimasti ja vetää lättyyn jonka ikäraja voisi hyvin olla 7, ihan samaa tekee Lego Batman

Kiroilu pahempaa, kuin väkivalta? Niinkö luulet? Ei se niin ole. Vaikka kiroilu antaa lapsille todella huonoa esimerkkiä, ei se ole läheskään niin pahaa katsottavaa (siis kuunneltavaa) kuin jos pahiksilta lentää päät tai suolet irtoaa. Joten vaikka kiroilu lähteekin, saattaa osa väkivallasta jäädäkin.

Minä kuitenkin luotan Stallonen sanaan ja uskon, että tästä voi tulla hyväkin leffa. Ei ikäraja paljoa kerro.
lainaa
lame

20.01.2012 klo 16.54

Niille, jotka puolustelee leffaa kiroilun kannalta niin voisin pyytää antamaan listaa elokuvista, joiden ikäraja on pg13, ja joissa toiminta on brutaalia ja veristä. Elokuva, jossa on ikonisia kasaritähtiä, jotka tekivät maineensa verisissä toimintaleffoissa, ovat nyt elokuvassa, jossa ei verta ja lentäviä ruumiinosia tulla näkemään. Toiminta tulee olemaan nopeasti leikattua ja shaky-camilla sekoitettua "intensiivistä" eli helppo tie olla näyttämättä väkivallan seurauksia.
Kuvitelkaa Rambo 4:n loppumyllytykset ilman yhtään verta, ukkelit olisivat vaan lennelleet kaaressa ja kaatuneet omia aikojaan.

Olihan se Expendables ykkönenkin selkeästi pg13 alunperin ja muokattu (surkeasti) R:ksi jälkituotannossa, kaiken cgi-veren ja goren avulla, joka näytti karmealta.

Die hard 4:llekin teki niin hyvää siirtyä pg13:ksi. Kiroilu ei minua haittaa yhtään, mutta kun ruvetaan tussuilemaan väkivallassa, joka nämä elokuvat alunperin on tehnyt niin vituiksi se menee.
lainaa
Jii

21.01.2012 klo 14.20

Chuckin piti nostaa eeppisyyslevelliä, sitten hän raiskaa koko leffan. Painu norris jo himputtiin. Ei minua haittaa että kirosanat puuttuvat, mutta jos oikeasti tästä katoaa se missä nää jannut on uransa luoneet, eli se verihelvetti mikä kasarilla loisti, niin olen pettynyt.

Toisaalta luotan Syltyn sanaan ja toivon, että Stallone tekee tästä yhtä hyvän kuin ensimmäisestä osasta.(haters gonna hate)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova