Tuorein sisältö

Uusi X-Men-elokuva varmistui

30.01.2012 klo 20.20 | Luettu: 4794 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men: First Class oli monelle positiivinen yllätys mahalaskun X-Men Origins: Wolverine jälkeen. Suora jatko-osa on varmistunut.

Matthew Vaughn palaa ohjaajaksi. Käsikirjoituksesta vastaa Simon Kinberg, jonka tekstejä ovat muun muassa X-Men - Viimeinen kohtaaminen ja ensimmäinen uusi Sherlock Holmes.

First Classin tuottajina toimivat muun muassa Kinberg ja Bryan Singer, joka ohjasi ensimmäiset X-Menit. Singer jatkaa tuottajana (kuten oletettavasti jatkaa myös Kinberg).

Mistä ja kenestä jatko-osa kertoo, sitä tuskin tietävät vielä tekijätkään. Viime vuonna Vaughn pohti, että hän tahtoisi esitellä vain yhden uuden mutantin, mutta tämä voi muuttua hyvin nopeasti studion painostuksesta tai luonnollisista syistä. Vaughn höpisi myös (kenties leikillään), että elokuva voisi alkaa John F. Kennedyn salamurhalla. Kennedyn surmanneen luodin lentorata on hämmentänyt tutkijoita, ja Magneton mutanttivoimat olisivat käypäinen selitys.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Shrekin ystävä on my... Van Halenin ex-solis... >

Keskustelut (4 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

31.01.2012 klo 08.30

Itse pidin molemmista esi-osasta paljon, en pahisi pahitteeksi jos tulisi lisää Wolverinea.
lainaa
XMN

31.01.2012 klo 10.23

Demonoid kirjoitti:
Itse pidin molemmista esi-osasta paljon, en pahisi pahitteeksi jos tulisi lisää Wolverinea.


Joskus lähitulevaisuudessa pitäisi ilmestyä James Mangoldin ohjaama The Wolverine, mikä perehtyisi Wolverinen Japanissa viettämiin aikoihin.
lainaa
RachelRoth

31.01.2012 klo 13.37

We want deadpool!
We want deadpool!..... Ei muulla muuta :D
lainaa
darwin_elää

31.01.2012 klo 13.40

Deadpool taitaa päästä tuotantoon tänä vuonna... The Wolverine taitaa tulla 2013 (Origins oli aika kehno). Mutta onneksi tämä FC saa jatkoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova