Tuorein sisältö

Van Halenin ex-solisti lyttää bändin paluun

31.01.2012 klo 00.07 | Luettu: 4590 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Metal haastatteli Van Halenin ex-vokalistia Sammy Hagaria, joka vaikuttaa nykyään Chickenfootin miehistössä. Hagarilla ei ole hyvää sanottavaa Van Halenin paluusta ja tulevasta albumista.

- Okei, he saavat tehdä minun puolestani mitä haluavat mutta tähän asti kuulemani perusteella en ole lainkaan vakuuttunut. Van Halen on valinnut helpoimman tien ja he ovat kaivaneet esiin vanhaa materiaalia kokonaan uuden säveltämisen sijaan. Mitä Van Halen on tänään? En tiedä enkä usko fanien olevan asiasta kovinkaan innostuneita. Ei voisi kiinnostaa vähempää, vaikka kyseessä olisi vuoden suurin albumi. Minulle se ei ole tärkeä.

Hagar toteaa myös olleensa viimeksi tekemisissä Van Halenin tyyppien kanssa vuonna 2004, reunion-hässäkän yhteydessä.

- Se oli täydellinen katastrofi, se oli kauheaa. Eddie (Van Halen) oli todella heikossa hapessa - kirjoitin tuosta paljon kirjassani. En tiedä mitä he ajattelevat...jos ajattelisivat lainkaan, niin olisivat ottaneet Michaelin (Anthony) takaisin basson varteen. En usko, että heillä oli muuta vaihtoehtoa. Jos heillä olisi ollut mahdollisuus, eikö olisi kannattanut tehdä albumi kokonaan uudesta materiaalista? He olisivat kirjoittaneet uusia biisejä yhdessä kuin oikea bändi...

- Mielestäni nykyisessä Van Halenissa inspiraation ja luovuuden osuus on täysin nollassa. Jos sitä olisi, he olisivat säveltäneet albumillisen uutta materiaalia.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi X-Men-elokuva v... Nightwishin Tamperee... >

Keskustelut (5 viestiä)

joopajoo

31.01.2012 klo 00.31

fagar fagar fagar
lainaa
ooSämmyhilijaa

31.01.2012 klo 01.34

hohhoijaa... ei jaksa tuollaita itkua ja ininää... oli sitten oikeassa taikka väärässä... ei vaan jaksa...
lainaa
NEPONEN

31.01.2012 klo 06.14

PIKKUISEN TUNTUU OLEVAN KATKERA. JA VIELÄ ISO MIES.
lainaa
Jeikki

31.01.2012 klo 09.29

Haha, katsoo vaan mitä Chickenfoot on tehnyt... "Supergroup" todellakin, kaikki biisit niin mitäänsanomattomia että voi jeesus. Ja mites ne 3 biisiä, jotka Hagarin kanssa tekivät 2004? It's about time on ainut kuunneltava, Up for breakfast, ei jeesus, biisissä on muuten hyvä meno mutta ne sanat! Joista vastasi?
lainaa
RockON

31.01.2012 klo 11.32

Kyl Michaeli Anthonyn pitäis olla bändissä jos reunionista tai comebackista puhutaa. Ja henkilökohtainen mielipide ainaki siitä "tattoo" biisistä on et kyseinen ralli on laahaava ja mitäänsanomaton. Sammy Hagar ja Michaeli Anthony onneksi tekevät yhteistyötä Chickenfootissa. Ja kuuntelen kyl van halenia mut se niin sanottu reunion vei fiilikset kyseisestä orkesterista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova