Tuorein sisältö

Jussi Vares romanttisena: ennakkoa Uhkapelimerkistä

17.02.2012 klo 10.00 | Luettu: 2323 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuoden aloittaneen trillerin Vares - Kaidan tien kulkijat lipunmyynneistä päätellen noin sataatuhatta suomalaista jännittää jo kovasti, kuka tai ketkä ratkaisevat rikoksen tuurijuoppo Jussi Vareksen puolesta seuraavassa episodissa Vares - Uhkapelimerkki. Alta löytyvä traileri antaa tästä hieman osviittaa, esitellen myös Vareksen uuden hempeämmän puolen. Ensi kuussa sitä taas saa.

Uhkapelimerkin ohjauksesta vastaa Lauri Törhönen, jonka töitä ovat myös Huhtikuun tytöt, Sukkanauhakäärme ja lokakuussa teattereihin saapuva Pimeyden tango, joka on viimeinen kuudesta vuonna 2010 kuvatusta Vareksesta. Anders Engström ohjasi Kaidan tien kulkijat, sekä Pahan suudelman, joka on toistaiseksi menestynein kaikista Vareksista: ei ainoastaan Antti Reinin tähdittämistä uusista osista. Jääkö Pimeyden tango viimeiseksi osaksi, sitä ei vielä tiedetä.

Uhkapelimerkissä Vares rakastuu salaperäiseen naiseen, mikä tietenkin on huono ajatus. Pelimerkkiä hypistelevä ulkomaalainen palkkamurhaaja liikkuu maisemissa ja ruumiita tulee enemmänkin. Kun hämärähemmoilla on mielessään "kaikkien aikojen puhallus", ihmishenki on halpaa, mutta aina on aikaa muutamalle oluelle.



Lukuisia kohtauskatkelmia löytyy tuotantoyhtiön sivulta. Konnien kolttosista ennakkoa tarjotaan suoraan tässä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Naiset ensin vaikka ... Eppujen tähdittämän ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova