Tuorein sisältö

Teinit saavat tapella viruksen tappaessa vanhukset

27.03.2012 klo 10.45 | Luettu: 3088 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nälkäpelin tienattua parissa päivässä yli 210 miljoonaa dollaria, mikään ei estä teinejä tappamasta toisiaan ankeassa tulevaisuudessa.

Black Forest Film Group on ostanut oikeudet romaanitrilogiaan Quarantine, jonka ensimmäistäkään osaa ei ole julkaistu. Trilogia ja ensimmäisen elokuvan käsikirjoitus tulevat olemaan Lex Hraben ja Thomas Voorhiesin käsialaa. He käyttävät yhteistä taiteilijanimeä Lex Thomas.

Ensimmäistä osaa Quarantine: The Loners kuvaillaan toimintajännäriksi ja yhdistelmäksi kulttielokuvia Soturit (The Warriors) ja Kärpästen herra (Lord of the Flies).

Hämminkiä aiheuttaa virus, joka on tappava teini-iän ylittäneille ihmisille. Tavallinen amerikkalainen koulu muuttuu sotatantereeksi, kun armeija saartaa yli tuhat teiniä, jotka alkavat ryhmittyä väkivaltaisiksi jengeiksi. Enää jengit eivät taistele suosiosta - vaan eloonjäämisestä. Kolmiodraaman osapuolia ovat tällä kertaa kaksi veljestä ja tyttö.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Von Hertzen Brothers... V2.fi listasi härske... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

28.03.2012 klo 22.58

Kuulostaa aivan takavuosien oivallisesta Klaani-TV-sarjalta.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tribe_(TV_series)

"Sarja sijoittuu kuvitteelliseen lähitulevaisuuteen lasten ja nuorten asuttamaan kaupunkiin ja sen ympäristöön, josta aikuiset ovat tyystin kadonneet aikuisikäisiin kohdistuvan tappavan Viruksen vuoksi. Eloonjääneet nuoret joutuvat ilman aikuisten opastusta ja neuvoja luomaan oman Uuden maailman, jossa he voivat elää. Selviytyäkseen nuoret ovat muodostaneet klaaneja, joilla on omat nimet sekä koodit niin pukeutumiseen kuin aatteisiin. "
Muokannut: Lichi 28.03.2012 klo 23.00 lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

29.03.2012 klo 17.32

Vaikuttaa erittäin paskalta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova