Tuorein sisältö

Tuottaja puhuu Marvelin seuraavista

14.04.2012 klo 10.00 | Luettu: 2759 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin elokuvauniversumia koossa pitävä tuottaja Kevin Feige on puhunut lähitulevaisuudesta.

Iron Man 3 (2013) on Iron Man 1:n aloituskohtauksen inspiroima. Tony Stark ajautuu jälleen tilanteeseen, jossa hänen on käytettävä älyään. Avengers-kavereille ei voi kilauttaa.

Kaikki näyttelijät palaavat Thorin jatko-osaan (2013). Feige myöntää, että Thorin ja Natalie Portmanin hahmon rakkaustarina oli hätäinen suhaisu ensimmäisessä osassa. Jatko-osa käsittelee Thorin suhdetta kyseiseen naiseen, isäänsä Odiniin ja myös velipuoleensa Lokiin. Lokin ohella mukana on toinen merkittävä roisto. "Yhdeksän maailman" tilanne ei ole hyvä ensimmäisen osan tapahtumien jälkeen.

Captain America jatkaa S.H.I.E.L.D. -organisaation jäsenenä. Hahmon toinen elokuva (2014) kertoo pääasiassa nykypäivästä. Tekijät pohtivat yhä, kuinka usein jatko-osassa palataan toiseen maailmansotaan takaumien merkeissä. Ensimmäisen osan hahmokaartin kemioita halutaan hyödyntää.

Feige kumoaa huhun, että Zak Penn olisi kirjoittamassa Doctor Strange -elokuvaa, josta hän on itsekin monesti vihjaillut.

Jonakin vuonna saatetaan nähdä kolme Marvel-elokuvaa riippuen siitä, miten olosuhteet kehittyvät ja mitä ohjaaja Edgar Wright saa aikaan. Wright on jo vuosia suunnitellut Ant-Man-elokuvaa.

Marvel ja Marvelin omistava Disney ovat keskustelleet ja keskustelevat siitä, josko jokin Marvel-tarina kääntyisi animaatioelokuvaksi. Disney omistaa myös Pixarin, mutta Pixar keksii omat hahmonsa, Feige toteaa.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Charlie Sheenin ura ... Ridley Scottin jännä... >

Keskustelut (2 viestiä)

moremoremoremore

14.04.2012 klo 12.52

odotellessa sitä romahdusta ja Batman & Robinia. tohtori outo kyllä kiinnostaisi nähdä sitä ennen
lainaa
tapsa

17.04.2012 klo 13.50

uusi ja raaempi Wolverine.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova