Tuorein sisältö

Ridley Scottin jännäriin tähtiloistoa kuten Brad Pitt ja Angelina Jolie

13.04.2012 klo 18.00 | Luettu: 1950 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ridley Scottin jännäri The Counselor on haalimassa komeaa tähtikaartia. Pääosan nappasi Michael Fassbender. Hän tulee näyttelemään asianajajaa, joka lisätienestien toivossa lähtee mukaan huumebisnekseen. Mies ei hallitse tilannetta niin kuin hän oletti, vaan hän vajoaa yhä synkempiin vesiin.

Javier Bardem ja Brad Pitt ovat virallisesti liittyneet mukaan. Bardem näyttelee hämärää ja varakasta bisnesmiestä, joka houkuttelee päähenkilön pahoille teille. Herrasta kehkeytyy tarinan konna. Pitt nähdään sivuroolissa salamyhkäisenä ja limaisena heppuna, joka avustaa edellämainittuja hahmoja.

Erään lähteen mukaan Pittin elämänkumppani Angelina Jolie tulee "hyvin todennäköisesti" näyttelemään naispääosassa. Toisen lähteen mukaan Jolie harkitsee, josko hän hyväksyisi "pienen roolin". Kolmas lähde uskoo, että Jolien on määrä näytellä Bardemin hahmon rakastajatarta. Neljännen lähteen mukaan kyseinen femme fatale on käsikirjoituksen mielenkiintoisimpia hahmoja.

Sellainenkin väittämä liikkuu netissä, että Natalie Portman on ehdolla päähenkilön vaimon rooliin.

The Counselorin käsikirjoituksesta vastaa Cormac McCarthy. Bardem voitti Oscarin näyteltyään roistoa jännärissä Menetetty maa, joka perustuu McCarthyn romaaniin.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuottaja puhuu Marve... Harrison Ford ja Gar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova