Tuorein sisältö

Kyrsiintynyt kirjoittaja syyttää Mel Gibsonia vihapuheista

16.04.2012 klo 19.47 | Luettu: 2770 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mel Gibson tahtoo kertoa juutalaisen vapaustaistelijan Juudas Makkabin tarinan.

Käsikirjoittaja Joe Eszterhas väittää, että Gibson harrasti juutalaisvastaisia kommentteja, kun he työskentelivät yhdessä. Eszterhas on esitellyt asiasta muistiota.

Se on kuitenkin Eszterhas, jonka työhön Gibson ja Warner Bros. ovat pettyneitä. Elokuva on ongelmissa Eszterhasin ala-arvoisen tekstin vuoksi: Warner ja Gibson tahtovat yhä tehdä elokuvan, mutta Warner joutuu arvioimaan tilannetta uudestaan.

Gibson on itse vastannut, että jos hän oli sellainen mies joksi Eszterhas häntä kuvailee, Eszterhasin olisi kunnian miehenä pitänyt jättää projekti kesken, eikä avautua asiasta jälkikäteen.

On spekuloitu, että Gibson saattaa lopulta tehdä elokuvan ilman isoa studiota. Tällä taktiikalla tehtiin The Passion of the Christ, joka on kaikkien aikojen menestyneimpiä riippumattomasti rahoitettuja elokuvia.

Juoppohulluina päivinään Gibson on möläytellyt kaikenlaista. Viimeaikoina hän on tiettävästi ollut kiltisti ja tehnyt töitä. Pian hänet nähdään toimintakomedian Get the Gringo pääosassa.

Eszterhasin kuuluisin elokuva on Basic Instinct. Hän on kirjoittanut myös murskakritiikillä palkitut teokset Showgirls ja An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn, joten sitä saa arvailla, miksi häneltä tilattiin historiallinen elokuva.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sony tuo markkinoill... Syfyltä terrorismin ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Staurofylaks

16.04.2012 klo 20.04

No eipä olisi ekakerta kun Gibson aukoo päätään antisemitistisia herjoja päästellen.

Joku ongelma sillä kaverilla on.
lainaa
hyvä_hyvä

16.04.2012 klo 20.34 1 tykkää tästä

Luuleenpa, että Mel ei ole nut tehnyt mitään, vaan epäonnistunut käsikirjoittaja haluaa vierittää syyt tämän niskoille, kun oma käsikirjoitus on perseestä.
lainaa
Horttanainen

16.04.2012 klo 21.42

Onko Mel Persu?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova