Tuorein sisältö

Avatar 4 mainittu

07.05.2012 klo 17.04 | Luettu: 3856 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ja jälleen internetkeskustelijoilla on syy lausua: "Avatar on sairaan huono (...mölinää, mölinää...) Pocahontas Tanssii susien kanssa".

James Cameron on tuoreessa haastattelussa kertonut omistautuvansa Avatar-sarjalle ja dokumenteille. Avatareilla Cameron pääsee sanomaan maailman tilasta sen mitä hän haluaa viihdyttävällä tavalla. Mikä ei näyteltyihin elokuviin mahdu, sen Cameron toivoo tuovansa esiin lukuisilla uusilla dokumenteilla, joista seuraava kertoo hänen itsensä jo suorittamasta matkasta Mariaanien hautaan.

"Tulen tekemään Avatar 2:n, Avatar 3:n ja ehkä Avatar 4:n. En aio tuottaa toisten elokuvia. En ole kiinnostunut käsikirjoitusten lukemisesta", Cameron summailee.

3D-luolastoseikkailu Sanctum oli Cameronin tuotanto. Hän tahtoi tuottaa Guillermo del Toron unelmaprojektin At the Mountains of Madness, mutta rahoitusta ei järjestynyt. Muitakin projekteja on viime vuosina mainittu. Vielä vähän aikaa sitten Cameron kertoi aikovansa yhä ohjata mangaan Battle Angel Alita perustuvan elokuvan.

Avatarin jatko-osien parissa työskennellään jo, mutta elokuvat ovat lapsenkengissään. Vaikka erikoistehosteiden vaatimia tekniikoita on kehitelty yli vuoden ajan, edes tuotantosuunnittelu ei varsinaisesti ole alkanut.

Lähde: New York Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Idols-kaksintaistelu... Bart Simpson tapaa k... >

Keskustelut (4 viestiä)

Lihatuomari

Rekisteröitynyt 17.01.2012

07.05.2012 klo 21.26

Pocahontas on enemmän kuin toimiva sparrikaveri avatarille.
lainaa
KH-FANI

Rekisteröitynyt 15.02.2010

07.05.2012 klo 22.40 1 tykkää tästä

Cameron voisi ensin tuoda sen kakkosen ensin teattereihin ja miettiä sitten kolmosta. Nelosesta nyt puhumattakaan...
Muokannut: KH-FANI 07.05.2012 klo 22.41 lainaa
HulkSmashPunyDrector

07.05.2012 klo 23.44 1 tykkää tästä

Cameron voisi vaan jättää nuo jatko-osat tekemättä. Näihin tuhlattavilla rahamäärillä saataisiin monta oikeasti hyvää elokuvaa.
lainaa
Wfalen

08.05.2012 klo 03.40

Cameron voi tehdä kyllä elokuvia mutta kun mainitsee tuossa että ei tahdo käsikirjoituksia lukea niin en ihmettele. Mies ei varmaan lue edes omia käsikirjoituksiaan. Hän on hyvä ohjaaja mutta aika ideaköyhä kirjoittaja, hänellä on takanaan monta elokuvateknisesti upeaa elokuvaa joissa kaikissa tarina on a) kökkö ja kliseinen b) Jatko-osa tai varastettu muualta.
Avatareista voi ehkä muodostua oman aikansa suosittu trilogia/kvadrologia tjsp. mutta kässärit saisi mies antaa muiden tehtäväksi. Muuten se on sitten Avatar 2: RDA Company strikes back ja Avatar 3: The Return of Toruk Makto.
Ja vielä lopuksi, pidän kyllä Cameronin jokaista elokuvaa tavalla tai toisella viihdyttävänä. Hän on hyvä ohjaaja joka kiinnittää paljon huomiota työnsä laatuun. Kyllä, jopa Piranha 2.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova