Tuorein sisältö

Gary Oldman kokoaa RoboCopin

24.05.2012 klo 20.30 | Luettu: 3163 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Gary Oldman on kiinnitetty tieteisklassikon RoboCop uuteen versioon. Hän näyttelee RoboCopin rakentavaa tiedemiestä, joka jää puun ja kuoren väliin: inhimillisyyttään etsivä kyborgi ei ole sitä, mitä suurkorporaatio tilasi. Tiedemies ei perustu suoraan alkuperäisiin hahmoihin.

RoboCopia näyttelee ruotsalaisamerikkalainen Joel Kinnaman, joka muistetaan muun muassa elokuvasta Rahalla saa ja tv-sarjasta Jälkiä jättämättä.

Jose Padilha ohjaa. Hänen töitään ovat Tropa de elite -toimintaelokuvat, joista jälkimmäistä on kehuttu "robocopmaiseksi": elokuva on omintakeisesti armoton ja se tuo poliittiset näkemyksensä mielenkiintoisesti esille.

Tähän tietoon uusi RoboCop kuvataan syksyllä ja se on teattereissa kesällä 2013.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yön ritarin paluun t... Töllöttimeen Manaaja... >

Keskustelut (3 viestiä)

Redfrom70s

25.05.2012 klo 08.02

VITTU JES!
lainaa
Sepi

25.05.2012 klo 09.50

Alkuperäistä se ei varmaan tule voittamaan, mutta annetaan tälle remake/rebootille mahdollisuus. Ei se Robocop 3:ta huonompi voi olla.
lainaa
sdf

25.05.2012 klo 11.22

Itsellä ei ole mitn remake-leffoja kohtaan.. mukavahan niitä on katsoa ja sitten vertailla josko olisi jopa alkuperäistä parempi.. alkuperäistä Robocopia ei tulla koskaan ylittämään mutta varmasti tämä uusikin tulee olemaan hyvä.. mutta EI CGI:TÄ!!


ps. kyllä minä ennemmin katson REMAKE-versiot elokuvista Hills Have Eyes ja Texasin moottorisahamurhaaja, alkuperäiset on mielestäni jotakin uskomatonta..edes paska ei riitä kuvaamaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova