Tuorein sisältö

Bobcat Goldthwaitilta zombiesikiöitä ja homolänkkäri teinipojille

30.05.2012 klo 12.18 | Luettu: 3119 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Poliisiopiston kiljukaulana parhaiten tunnettu koomikko Bobcat Goldthwait tekee uraa omalaatuisena ohjaajana ja kirjoittajana. World's Greatest Dad kertoo vastenmielisen teinipoikansa mainetta hyödyntävästä isästä ja God Bless America kuolemansairaasta miehestä, joka päättää lähteä ammuskelemaan ääliöitä kuten tosi-tv-tähtiä.

Mitä seuraavaksi? Goldthwait on puhunut podcast-haastattelussa muutamista laatimistaan käsikirjoituksista. Hupaisan haastattelun voi kuunnella täällä.

Anklebiters on tositarinan inspiroima. Wisconsinlainen pappi varasti abortoituja sikiöitä haudatakseen ne kristillisesti. Goldthwaitin mukaan tarina suorastaan kirjoitti itsensä: ajatus zombiesikiöistä juolahti mieleen.

Rio Malo on moderni länkkäri. Goldthwait tahtoo tehdä elokuvan, joka on paras elokuva ikinä heti 300:n jälkeen, jos olet 13-vuotias homopoika. Rio Malo kertoo homoutensa vuoksi erotetusta merijalkaväen sotilaasta, todellisesta kovanaamasta, joka saapuu homofoobiseen kylään ja pistää ranttaliksi saatuaan kettuilusta tarpeekseen.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensivilkaisu Ron How... Ruisrockin nimet sel... >

Keskustelut (2 viestiä)

Slemmy

Rekisteröitynyt 23.07.2007

30.05.2012 klo 13.28

Huh, nyt on kyllä sellasia ideoita että on pakko laittaa nimet muistiin.
lainaa
dsfdsf

01.06.2012 klo 09.19

Ei saatana että vihaan tuota hahmoa! Onneksi kyseistä vinkujaa ei ollut ensimmäisessä Poliisiopisto-leffassa, joka sentään on hyvä ja AINOA katsottava elokuva.. ei niitä jatko-osia ihan oikeasti pysty katsomaan...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova