Tuorein sisältö

Lisää Marvelia: suunnitteilla myös Disney-animaatio

30.06.2012 klo 14.00 | Luettu: 2633 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tällä viikolla on puhuttu jo kahdesta Marvelin sarjakuviin perustuvasta elokuvasta: The Human Fly on riippumattomasti rahoitettu projekti (uutinen), kun taas Guardians of the Galaxy on Marvelin itsensä suunnittelema spektaakkeli (uutinen).

Marvel-elokuvaa suunnittelee ilmeisesti myös Marvelin omistava Disney.

Elokuva perustuu heikosti tunnettuun julkaisuun Big Hero 6, joka kertoo Japanin hallitukselle työskentelevistä supersankareista. Ryhmän tunnetuin hahmo on Hopeasamurai (Silver Samurai), joka on Wolverinen seuraavan elokuvan konna.

Big Hero 6 on Disneyn lippulaivaosaston Walt Disney Animation Studios projekti. Studiolta tulee tänä vuonna Wreck-It Ralph ja ensi vuonna Frozen. Big Hero 6 saattaa olla vuoden 2014 tapaus, mutta se ei ole virallisesti saanut vihreää valoa.

Tarinaa ja kuvakäsikirjoitusta työstetään. Elokuva on Don Hallin idea ja hänen on määrä ohjata. Hall on työskennellyt animaatioiden Nalle Puhin elokuva, Prinsessa ja sammakko ja Keisarin uudet kuviot parissa.

Asiasta on puhunut muun muassa blogi Blue Sky Disney.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dallasin paluu jatku... Kahden metallivetera... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.06.2012 klo 14.18

Poistin otsikosta kysymysmerkin: leffa on vahvistetusti suunnitteilla. Se on aina mahdollista, että se perutaan myöhemmin. Mainittu Frozen esimerkiksi on peruttu ja aloitettu uudestaan moneen kertaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova