Tuorein sisältö

Seuraava leffan saava Marvel-hahmo on Ihmiskärpänen

28.06.2012 klo 12.05 | Luettu: 2535 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin "Ihmiskärpänen" (The Human Fly) saa oman elokuvan, jota ei tosin suunnittele Marvel itse. The Human Fly oli vuosina 1977-1979 julkaistu sarjakuva, jonka sankari on stunttimies, joka tekee temppuja hyväntekeväisyystilaisuuksissa ja taistelee varkaita vastaan. Hän ehti tavata muun muassa Hämähäkkimiehen ja Daredevilin.

Lehden kannessa luki, että Ihmiskärpänen on villein sankari, koska hän on todellinen. Sankari perustuu löyhästi stunttimies Joe Ramacieriin. Lehdestä löytyi kuva Ramacieristä aidossa kärpäspuvussa.

Marvelilla ei enää ole oikeuksia aiheeseen, joten tuottaja Alan Brewer ja ohjaaja Steven Goldmann nappasivat ne. Elokuva tulee olemaan riippumattomasti rahoitettu. Asianomaisilla on kytköksiä Paramountiin, joka teki tiivistä yhteistyötä Marvelin kanssa ennen kuin Disney osti Marvelin.

Marvel suunnittelee yhä elokuvaa Muurahaismiehestä (The Ant-Man), joka ei ole firman suosituimpia hahmoja. Ohjaaja Edgar Wright on väsännyt useita versioita käsikirjoituksesta. Tällä viikolla on huhuttu, että Muurahaismies vilahtaisi Iron Man 3:ssa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Syöpää sairastavalle... Martin Scorsese hylk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova