Tuorein sisältö

Porisperessa maksetaan festarin omalla kortilla

10.07.2012 klo 12.28 | Luettu: 1985 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porissa elokuun alussa juhlittava Porispere-rockfestari ja Tapiola Pankki lanseeraavat yhdessä markkinoille ainutlaatuisen Porispere-maksukortin.

- Haluamme tarjota festariasiakkaalle helppoa maksamista niin festivaaleilla kuin sen ulkopuolellakin. Maksukortin etuina on omavalintainen tunnusluku sekä tietenkin pirun tyylikäs ulkonäkö. Kortilla ostaminen on joka kerta ”statement” Porisperen puolesta, kertoo tapahtuman promoottori Harri Vilkuna.

Kortilla maksaminen on tietenkin helppoa ja käteisen kanssa ei tarvitse sählätä. Lisäksi kaikista Porispere-kortilla tehdyistä ostoksista saa festivaalin aikana ravintola- ja Porispere tuotteista 20% alennuksen. Vuoden 2013 festivaalilla kortilla saa tuntuvia lippuetuja ja etuja tullaan laajentamaan muiltakin osin.

Kortin hankkiminen on helppoa: Lähetä yhteystietosi toimisto.pori@tapiola.fi niin sinuun otetaan yhteyttä tai poikkea Porin toimistolla osoitteessa Gallen Kallelankatu 8.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< CMX:n varhaishistori... Huipputuottaja/muusi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hannu

10.07.2012 klo 12.57

Jokainen festareilla kaljaa jonottanut tietää että tämä on suoraan sanottuna täyttä paskaa. Käteinen on helppo ja nopea maksutapa festariolosuhteissa, varsinkin kun matkapuhelinverkkoa käyttävät maksupäätteet eivät saa enää yhteyttä ylikuormittuneen verkon takia ja kortilla maksaminen ei onnistu enää ollenkaan. Kun yksi maksutapahtuma kestää esim. yli minuutin, on jonotusaika jo kohtuuton.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova