Tuorein sisältö

Sebastian Bach väläyttelee mahdollisuutta paluulle Skid Rown laulajaksi

12.07.2012 klo 08.07 | Luettu: 1578 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Skid Row -vokalisti Sebastian Bach on julkistanut tiedotteen Skid Rown jäsenille ja bändin faneille.

Bach on valmis nostamaan egonsa syrjään ja lähtemään kiertueelle vanhojen kamujen kanssa - alkuperäisellä Skid Row -kokoonpanolla.

Bach ruoskii vanhoja bändikamujaan, Skid Row ei anna faneilleen heidän toiveidensa täyttymystä eli Skid Row-reunionia.

"Mistään ei ole saatavilla alkuperäisen Skid Rown dvd-keikkaa. Kuten ei myöskään harvinaisuuksilla lastattua Skid Row-boxia tai "deluxe"-versioita vanhoista levyistä. Muilta bändeiltä julkaisuja löytyy, ei Skid Rowlta. Tämä johtuu siitä, ettemme ole toimineet kollektiivisesti ja fanit ovat kärsineet tästä. Olen varma että yksilöinä me kaikki välitämme faneistamme. Mutta bändinä olemme kohdelleet fanejamme huonommin kuin mikään tuntemani bändi. Skid Rown nimi on tahriintunut".

Sebastian Bach kertoo bändille tarjotun kahden keikan mahdollisuutta Sonisphere-kiertueella - luonnollisesti alkuperäisellä kokoonpanolla. Ainoastaan basisti Rachel Bolan ei innostunut asiasta.

Bach kuitenkin painottaa ettei hän halua vanhaa bändiä takaisin tien päälle "mihin hintaan tahansa".

"Olen erittäin tyytyväinen uuteen albumiini. Olen ainoa Skid Row -muusikko, joka on saanut jotain Billboardin Top 200-albumilistalle. Olen täysin tyytyväinen soittaessani festarien päälavoilla, kun nykyinen Skid Row veivaa kakkoslavoilla. Mutta, ymmärrän Skid Row -fanien turhautumisen. En tarvitse vanhaa bändiäni hyvän musiikin ja hyvien keikkojen tekemiseen. Mutta fanien vuoksi olen valmis laittamaan egoni syrjään ja tekemään vastapalveluksen ihmisille, jotka aikoinaan nostivat Skid Rown nykyiseen asemaan. Henkilökohtaisesti en tarvitse Skid Rowta".

"Joten entiset bändikamuni, jos haluatte fanien vuoksi tehdä jotain yhdessä...soittakaa meikälle".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Laiva on lastattu Sw... Qstockin liput kelpa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova