Tuorein sisältö

Qstockin liput kelpaavat aikaisempaa paremmin

12.07.2012 klo 13.19 | Luettu: 2912 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuun lopulla juhlittavan Oulun Qstockin ennakkomyynti on sujunut poikkeuksellisen vauhdikkaasti aikaisempiin vuosiin verrattuna. Kaikkia lippuja on vielä saatavilla, mutta useista yksittäisistä myyntipisteistä liput ovat jo loppuneet eikä niitä toimiteta lisää.

Alla ajankohtainen info mistä lippuja on vielä varmuudella saatavilla.

2 päivän lippuja myyvät:

Prisma Limingantulli
Prisma Raksila
Prisma Linnanmaa
One Way Stockmann, Oulu

Kaikkia lippuja myyvät:
Lippupalvelun toimipisteet valtakunnallisesti sekä Levykauppa Äx Oulussa.

Festivaalin kasvaneen kävijämäärän johdosta festivaalialue kokee tänä vuonna useita palveluiden toimintaa edistäviä muutoksia. Päälavan yleisöalue anniskelualueineen ja narikan kapasiteetti kasvaa selvästi sekä esimerkiksi myyntipisteiden ja vessojen määrää on kasvatettu.

Qstockissa esiintyvät mm. Roxette, Petri Nygård, Sonata Arctica, Apocalyptica, PMMP, Jippu, Klamydia, Kotiteollisuus, Jare & VilleGalle, Michael Monroe, Notkea Rotta, Diandra Flores, Fintelligens, Stam1na, Chisu, Apulanta, Pariisin Kevät, Sparzanza, Arch Enemy, Viikate, Reckless Love, Swallow The Sun, Amaranthe ja Haloo Helsinki.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sebastian Bach väläy... Ed Helmsillä on Homm... >

Keskustelut (4 viestiä)

Remo

12.07.2012 klo 13.39

Hävettää Oululaisena, ku muualla järjestetään hyviä festareita ja täällä Oulussa on aina nämä bändit tätä tasoa, siis ainavan kauhiaa p***aa.
lainaa
SeppoTaalasmaa

12.07.2012 klo 14.34

Remo kirjoitti:
Hävettää Oululaisena, ku muualla järjestetään hyviä festareita ja täällä Oulussa on aina nämä bändit tätä tasoa, siis ainavan kauhiaa p***aa.


No mielipidekysymys tämäkin, vaikka eipä tuolla omasta mielestänikään kovin montaa hyvää ole.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.07.2012 klo 20.26

Eipä ole sisällä ikänä tullu käytyä joten varsinaista valitusoikeutta ei ole. Silti näin joka vuosi osallistujalistaa tuijottamalla tuntuu et samat naamat olis nähny edellisenä vuonna tai jossain toisella geneerisellä festarilla. Noh, väkeä näyttää vetävän ku pipoa, ainaki ulkoalueille ryyppäämään, nii mikäpä siinä. Tänä vuonna jää se homma omalta osalta väliin.
lainaa
Mano_Metallico

13.07.2012 klo 06.12

Motörheadin jälkeen tuolla ei mitään erityistä ole ollut, joten jättänyt välistä aina vaikka suhteellisen lähellä asunkin ja majoituskin aina ollut luvassa. Jalometalli mielummin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova