Tuorein sisältö

Neljä Marvel-elokuvaa nimetty

15.07.2012 klo 13.28 | Luettu: 2756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vaihe 1 oli Kostajien (The Avengers) esittely ja yhteen saattaminen. "Vaihe 2 alkaa nyt!" intoili Marvel-pomo Kevin Feige Comic Con -tapahtumassa ja paljasti yksityiskohtia.Winter Soldier on Neuvostoliittoa ja Venäjää palvellut palkkamurhaaja, jonka Kapu yllätyksekseen tuntee henkilökohtaisesti. Edellisen Kapun ohjaaja tuumi, että hän tahtoisi ohjata Winter Soldierin oman elokuvan, mutta Marvelin suunnitelma on nyt paljastunut.Guardians of the Galaxy on liikkunut huhuissa, mutta vasta nyt elokuva on virallistettu. Kyseessä on supersankariryhmä, joka on kohdannut muun muassa megaroiston Thanos, joka esiintyi The Avengersin lopputekstien aikana. Yllä oleva kuva on konseptitaidetta elokuvasta.


Ohjaaja Edgar Wright esitteli tapahtumassa testimateriaalia Ant-Manista, jota hän on suunnitellut vuodesta 2006 saakka. Materiaalia on kuvailtu omalaatuiseksi yhdistelmäksi toimintaa ja komediaa. Kuten kuvasta huomaa, Marvel ei vieläkään ole määritellyt Ant-Manin ensi-iltapäivää.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mortal Kombat: Legac... Peter Jackson tahtoo... >

Keskustelut (3 viestiä)

darkkk

15.07.2012 klo 19.47

Guardians of the Galaxy on aika erikoinen valinta, en ole heistä koskaan kuullut vaikka kohtalaisen aktiivisesti Marvelin sarjiksia luenkin. Ilmeisesti Avengers 2:sta halutaan pohjustaa tuolla. Konseptikuva näyttää hyvältä .
lainaa
Tuomas34234

16.07.2012 klo 08.37 1 tykkää tästä

Guardians on kosmisen puolen sarjisten ydintä viime vuosilta.
lainaa
Minä

16.07.2012 klo 10.29 1 tykkää tästä

Ei tuota G of Galaxya voi ottaa tosissaan, jos siellä on jokin puhuva eläin pyssysankarina.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova