Tuorein sisältö

Oulun Qstock rikkoo yleisöennätyksensä jo ennakkomyynnillä

26.07.2012 klo 08.10 | Luettu: 1864 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oulun Qstockin juhlafestivaalin ennakkomyynti on käynyt niin vilkkaaseen tahtiin, että festivaali rikkoo viime vuotisen 23 000 kävijän yleisöennätyksen jo tämän hetkisen ennakkomyynnin perusteella.

Kaikkia lippuja on vielä myynnissä Lippupalvelun toimipisteissä torstai-iltaan asti, ja lauantain lippuja vielä perjantaina kunnes myyntipisteet sulkeutuvat, tai niin kauan kuin lippuja riittää. Mahdollinen porttimyynti käynnistyy perjantaina kello 14.00 ja lauantaina kello 11.00 alkaen.

Festivaalialue muotoutuu kuuden lavan ja muiden oheispalveluiden myötä samanlaiseksi kuin viime vuonna, mutta erityisesti Päälavan kentällä on tapahtunut suurimmat rakenteelliset muutokset. Uusien järjestelyiden myötä yleisöalue on lisääntynyt kaiken kaikkiaan n. 1200 neliömetriä. Narikan, myyntipisteiden ja wc:iden kapasiteettia on kasvatettu aikaisemmasta vastaamaan kasvaneen yleisömäärän tarpeita.

Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että Qstock 2012 ilmakuvataan radio-ohjatulla ilma-aluksella Virtual Finland Oy:n toimesta, eli Qstockissa UFO:n näköistä lentävää esinettä ei tarvitse säikähtää...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotimaiset soittomie... DBTL saa vieraakseen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova