Tuorein sisältö

DBTL saa vieraakseen Los Angelesin maineikkaat katurokkarit

26.07.2012 klo 10.15 | Luettu: 1815 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Down By The Laituri on hyvässä vauhdissa. Torstaina lauteille nousevat mm. Amerikan glamherkku L.A.Guns ja Viikate sekä takavuosien popsuosikki Aikakone.

Vuonna 1986 rockin pääkaupungissa Los Angelesissa perustettu L.A. Guns on jatkanut korkeaoktaanista katurokkaustaan energian tasosta tinkimättä.

Yhtyeen riveissä musisoivat sen alkuaikoina mm. myöhemmät Guns´n Roses -miehet Axl Rose ja Slash. Suomessa ja DBTL:issa L.A. Guns nähdään kokoonpanossa Phil Lewis, Steve Riley, Stacey Blades ja Scotty Griffin

Veteraaniosastoa on luvassa myös lauantaina. Monista eri DBTL-yhteyksistä tuttu Sir Elwoodin hiljaiset värit näyttäytyy tämänvuotisessakin tapahtumassa duon verran. Yhtyeen keulakuva Juha Lehti ja pianisti Junnu Saaresaho nousevat Pääteltan lavalle lauantaina 28.7. kello 23.00.

Lisäys tehtiin, koska brittiläinen 1974 ABBA Tribute Show esittää Abba-tunnelmointinsa kahden setin sijaan yhdessä osassa. Näin saadaan myös oiva nousukiito ennen Pääteltan tämänvuotisen ohjelman päättävää Dingoa.

Torstain tarjonta DBTL:n Pääteltassa:

17.00 Portit auki
18.00 Vesku Jokinen & Sundin pojat
19.30 Viikate
21.00 L.A. Guns (Usa)
22.45 Happoradio

Kaupungilla tapahtuu myös mm: Turun Kaupunginteatterissa kello 19.00 Seminaarinmäen Mieslaulajat, The Blasting Company (Usa) ja CatCat Night Club Vegasissa, Aikakone live on stage Nigh Club Marilynissa, Reckless Love Apollossa ja Turun Klubilla Indie-Iltamat (Circle, Joose Keskitalo & Maailmanpalo, Nopat, Black Twig, Yournalist).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulun Qstock rikkoo ... The Expendables 2 sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova