Tuorein sisältö

Michael Jackson tiedostaa maineensa friikkinä

09.11.2007 klo 09.56 | Luettu: 1930 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Jättimenestyneen Thriller-albumin 25-vuotispäivän kunniaksi Ebony-lehden kansikuvapojuksi päässyt Michael Jackson kertoo haastattelussa tiedostavansa, että ihmiset pitävät häntä friikkinä. Hän ei kuitenkaan kiinnitä siihen huomiota.

"Mielestäni kyse on tietämättömyydestä. Jokaisessa naapurustossa on aina joku, jota et yleensä tunne tai edes näe, joten hänestä juorutaan kaikenlaista. Kuulet hänestä kaikenlaisia outoja huhuja. Ihmiset ovat hulluja!", Jackson valistaa tuttuun tyyliinsä.

Huolimatta 750 miljoonasta myydystä levystä, menestys ei ole tullut kuitenkaan kivutta.

Michael selittää: "Kun olet kilpailun kärjessä, kun olet pioneeri, ihmiset tulevat luoksesi. Olen todella kiitollinen kaikista ennätyksiä rikkoneista saavutuksistani ja ykköshiteistäni."

Jackson kertoi Ebonyn haastattelussa olevansa todennäköisesti aivan sama henkilö kuin 25 vuotta sitten. Saavutettuaan musiikissa miltei kaiken mitä saavutettavissa on, nauttii hän nykyään isyydestä ja lastensa hoitamisesta.

Nykypäivän pop-musiikista Jackson ei oikein välitä, koska innovaatiot ja kokeellisuus loistavat poissaolollaan: "Tiedän, että monet artistit selittelevät, ettei heillä ole Jacksonin budjettia". Luovuuden ei pitäisi kuitenkaan olla Michaelin mukaan rahasta, vaan itsestä kiinni.

Lähde: Gigwise

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Tuomas Holopainen -A... Poliisi iski Amy Win... >

Keskustelut (1 viestiä)

rita

16.11.2007 klo 17.56

On se kyllä outoa kun ihmiset juoruavat vaikka eivät tiedä asioista mitään, mutta ei siltä voi välttyä..
Onnea Michael!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova