Tuorein sisältö

Peter Jackson vahvistaa: Hobitti kerrotaan kolmessa osassa

30.07.2012 klo 21.00 | Luettu: 2989 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaksiosaisesta Hobitti-elokuvasta tulee Hobitti-trilogia. Peter Jackson on virallistanut asian Facebook-sivullaan.

Jackson sanailee, että vasta kun kuvaukset olivat päättyneet, hän ja kollegat pääsivät todella näkemään mitä he ovat tehneet. He olivat tyytyväisiä näyttelijöihinsä ja tarinan kulkuun. Kysymys kuitenkin heräsi: haluavatko he käyttää hyväkseen tilaisuuden ja kertoa koko tarinan? Vastaus oli selkeä kyllä. Trilogia kertoo kaiken Bilbo Reppulin seikkailuista ja niiden merkityksestä.

Elokuvat hyödyntävät paitsi J.R.R. Tolkienin romaania Hobitti, eli sinne ja takaisin, myös täydentävää materiaalia, jota Tolkien julkaisi Taru sormusten herrasta -trilogian yhteydessä.

Aiemmin kerrottiin, että Jackson haluaa jatkaa kuvauksia pari kuukautta ensi vuonna.

"Tarina kasvoi kerrottaessa", sanoi Tolkien, muistuttaa Jackson.

Lähde: Facebook

Kun elokuvia oli tekeillä kaksi, niiden nimet olivat The Hobbit: An Unexpected Journey ja The Hobbit: There and Back Again. Tähän on tietenkin tulossa muutoksia.

Äskettäin rekisteröityjen nettisivujen osoitteiden perusteella mahdollisia uusia nimiä ovat The Hobbit: Riddles in the Dark ja The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Lähde: Fusible

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sumua ja saastaa Sil... Tarja Turusen tuleva... >

Keskustelut (1 viestiä)

Flits

30.07.2012 klo 21.43 4 tykkää tästä

More moneh. Sitte voivat myöhemmin julkasta extended editionit kun jättävät muutamat hyödylliset kohtaukset pois elokuvasta. Mutta epäilemättä tämä on hyväksi myös katsojille.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova