Tuorein sisältö

Yhdysvaltalainen popveteraani Suomeen

01.08.2012 klo 12.00 | Luettu: 1515 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pop-yhtye Sparks saapuu syksyllä Suomeen osana debyyttilevynsä 40-vuotisjuhlakiertuetta Two Hands, One Mouth. Yhdysvaltalaiskaksikko esiintyy Tavastialla sunnuntaina 7. lokakuuta. Liput tulevat myyntiin perjantaina 3. elokuuta klo 9.00.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 40-vuotta Sparksin nimeä kantavan esikoisalbumin julkaisusta. Pitkän uransa aikana niin purkkapoppia ja elektronista diskomusiikkia kuin glamrockia ja musikaalejakin säveltäneet Russell (laulu) ja Ron Mael (koskettimet) juhlistavat merkkipäiviään Two Hands, One Mouth -kiertueella, jolla veljekset kiertävät ensimmäistä kertaa kahdestaan ilman taustayhtyeen tukea. Miehet ovat muokanneet suurimmista hiteistään uusia versioita, joita Russell ja Ron esittävät nyt koskettimien ja laulun voimin.

Kesäkuussa Iso-Britanniasta käynnistynyt kiertue on ollut valtaisa menestys: arviot ovat olleet ylistäviä ja kaksikon konsertit ovat olleet poikkeuksetta ennakkoon loppuunmyytyjä.

Sparks vieraili edellisen kerran Suomessa kesällä 2008, jolloin yhtye esiintyi täpötäydellä Tavastialla. Tätä ennen yhtyeen oli käynyt Suomessa vain kerran 70-luvun puolivälissä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Red Hot Chili Pepper... Huippunäyttelijöiden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova