Tuorein sisältö

Fast & Furious -ohjaajalta tositarina suurmellakoista

08.08.2012 klo 20.30 | Luettu: 2019 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fast & Furious -sarjan osista 3-6 vastaava Justin Lin kokeilee jotakin uutta saatuaan kuudennen osan purkkiin.

Lin ohjaa tositapahtumiin perustuvan draaman L.A. Riots. Kaksikymmentä vuotta sitten poliisit pahoinpitelivät pidätyksen yhteydessä tummaihoisen Rodney Kingin. Tapaus taltioitui kameralle. Hohtavan valkoisen valamiehistön todettua poliisit syyttömiksi, mellakat alkoivat. Mittavien omaisuusvahinkojen ohella 53 ihmistä menetti henkensä.

Spike Lee yritti tehdä elokuvan muutama vuosi sitten, mutta hänelle ei annettu budjettia, joka olisi mahdollistanut mellakoiden luomisen. Hollywood ei nykyään ole kiinnostunut vakavista elokuvista (monet tulevat sellaiset ovat riippumattomasti rahoitettuja), joten nähtäväksi jää, minkälaisen elokuvan kultapoika Lin saa tehdä. Hänen Fast & Furious -episodinsa ovat tuottaneet omaisuuksia Universalille, jonka elokuva myös L.A. Riots on.

King kuoli tänä kesänä. Tutkimukset ovat kesken, mutta asiaan ei uskota liittyvän mitään hämärää.

Lähde: Vulture

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joss Whedon laajenta... Christian Bale jälle... >

Keskustelut (1 viestiä)

LeChameleon

09.08.2012 klo 02.35 2 tykkää tästä

Kymmenen osainen minisarja HBO:n tuottaman ja vaikka Spike Leen, Denzel Washingtonin ja Antoine Fuquan kaltaisten kavereiden vetämänä voisi olla parempi idea. Näyttelijöitä ja käsikirjoittajia HBO:n mestariteokseista kuten Langalla ja Kylmä rinki mukaan reilusti, niin lopputulos voisi olla Taistelutovereiden kaltaista mestarillista tykitystä todella mielenkiintoisesta aiheesta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova