Tuorein sisältö

Suomi-bluesin veteraanien juhlakiertue jatkuu

09.08.2012 klo 10.26 | Luettu: 1361 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomi-bluesin pioneeri ja sanansaattaja SF-Blues on tänä kesänä keikkaillut ahkerasti 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi.

Juhlakiertue huipentuu syyskuun ensimmäinen päivä Tampereen Pakkahuoneelle, jolloin lavalle nousee yhtyeen alkuperäiskokoonpanon lisäksi myös tuttuja vierailijoita SF-Bluesin matkan varrelta. Lavalla nähdään muun muassa The Boys ja Tasavallan Presidentti –yhtyeistä tuttu Eero Raittinen sekä Suomi-Progen pioneerina pidetty Jukka Gustavson. Lisäksi mukana on tunnettu gospel-muusikko, lauluntekijä ja Heikki Silvennoisen luottopari Mikko Kuustonen.

- Mehän soitamme siis vanhaa tanssimusiikkia uudelta mantereelta. Tämä on ollut upea kesä ja tietyllä tapaa myös harvinainen tilaisuus päästä soittamaan näin kovien muusikoiden kanssa. Yhtään huonoa keikkaa ei ole tehty, vaan joka paikassa on ollut todella hyvä fiilis ja meininki. Sen verran vanhoja äijiä ollaan kuitenkin, että seuraavan kerran lavoille lähdetään vasta viiden vuoden päästä. Eikä uutta kymmentä vuotta enää näillä kilometreillä uskalla luvata, toteaa Heikki Silvennoinen.

SF-Bluesin alkuperäiskokoonpanossa musisoivat Heikki Silvennoinen, Pepe Ahlqvist sekä Dave Lindholm. Lisäksi rungon muodostavat useissa yhtyeissä vaikuttanut Mikko Löytty (basso) sekä bluesin nuorta sukupolvea edustava Jani Auvinen (rummut). Raittinen, Gustavson ja Kuustonen ovat mukana myös SF-Bluesin Helsingin Savoyssa 31.8.2012 järjestettävällä keikalla.

La 11.08.2012 HUUHKAJAVUORI BLUES, Lavia
Pe 17.08.2012 WEST BLUES FEST, Parainen
Pe 31.08.2012 SAVOY, Helsinki
La 01.09.2012 PAKKAHUONE, Tampere

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Värttinälle merkittä... Andy McCoy julkaisee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova