Tuorein sisältö

Shia LaBeouf kohtaa Lars von Trierin nymfomaanin

11.08.2012 klo 15.45 | Luettu: 3276 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Transformers- ja Indiana Jones -tähti Shia LaBeouf pyrkii kasvattamaan katu-uskottavuuttaan, kuten moni jättifilmeihin eksynyt nimi ennen häntä. LaBeouf on liittymässä kohuohjaaja Lars von Trierin draamaan Nymphomaniac, jota tähdittää Charlotte Gainsbourg.

Nymphomaniac kertoo yhden naisen eroottisesta elämästä. Tarina alkaa nuoruudesta ja päättyy keski-ikään. LaBeoufin roolin suuruudesta ei jaeta tietoja.

Nymphomaniac on kaksiosainen elokuva, jonka molemmista osista tehdään kaksi eri versiota. Toiset versiot ovat uskaliaampia ja toiset taiteilijan vapaaehtoisesti sensuroimia. Jälkimmäisillä on paremmat mahdollisuudet päästä teattereihin tiukkapipoisilla markkinoilla (kuten Yhdysvalloissa, joissa ikärajan NC-17 elokuvia ei esitetä juuri missään).

LaBeouf nähdään pian myös rikosdraamassa Laittomat (Lawless), poliittisessa jännärissä The Company You Keep ja romanttisessa komediassa The Necessary Death of Charlie Countryman, jotka eivät ole suurien studioiden elokuvia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin kiitävät jo kou... David Duchovny toivo... >

Keskustelut (2 viestiä)

Burbeting

Rekisteröitynyt 07.12.2007

11.08.2012 klo 20.11

LABeouf on päässyt omalle listallaeni sarjassa "Välttele näiden näyttelijöiden elokuvia." Jostain syystä erittäin ärsyttävä näyttelijä.
lainaa
hhv

11.08.2012 klo 20.37

http://www.youtube.com/watch?v=scctp8-xYX4 katsokaa tämä Sigur Rosin musiikkivideo, hyvin Shia vetää. Veikkaan että inhoaminen liittyy (jälleen kerran) siihen että naispuoliset pitävät kyseisestä herrasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova