Tuorein sisältö

HBO:n sarjat pian mahdollista katsoa uunituoreina

31.08.2012 klo 15.25 | Luettu: 4737 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten on huhuttu, HBO tuo Suomeen oman palvelunsa. "Alle 10 euron" kuukausimaksulla tilaaja pääsee katsomaan HBO:n sarjoja haluamallaan laitteella, eli esimerkiksi tv:llä, tietokoneella ja tabletilla. Palveluun kuuluvat sekä aiemmat tuotantokaudet että uudet jaksot. Uudet jaksot ilmestyvät palveluun 24 tunnin kuluessa Yhdysvaltain ensiesityksestä. Jaksot ovat HD-laatuisia ja ne on tekstitetty Suomeksi.

Oletettavasti palveluun kuuluu lukuisia sarjoja. Markkinointimateriaalissa on mainittu yhä käynnissä olevat sarjat Game of Thrones ja True Blood sekä vanhempi sarja The Sopranos.

"Tarjoamme sinulle HBO:n parhaat sarjat sekä paljon muuta", sanaillaan HBO:n Facebook-sivulla.

Palvelu aloittaa lokakuun puolivälissä.

Lähde: HBO

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spotifyn kesän suosi... The Voice on kohta K... >

Keskustelut (6 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

31.08.2012 klo 15.30

Tähän liittyen Samsung lähetti seuraavaa:

Samsungin laitteisiin tulee HBO

HBO Nordic tuo lokakuun puolivälissä markkinoille tv-palvelun pohjoismaiselle yleisölle. Alle 10 eurolla kuussa kuluttajat pääsevät käsiksi HBO:n ja muiden sisällöntuottajien tv-sarjoihin ja elokuviin tekstitettyinä. Sarjojen uusimmat episodit tulevat tarjolle heti, kun ne on esitetty Yhdysvalloissa, ja lisäksi käytettävissä ovat kaikki aiempien tuotantokausien jaksot. Kaikki tekstitettyinä paikallisille kielille. Palvelu on valmiiksi asennettuna mukana useimmissa Samsungin Smart TV -malleissa, bluray-soittimissa, älypuhelimissa ja tablettitietokoneissa.
lainaa
Jep

01.09.2012 klo 07.38

No hyvä jos on sentään tekstitetty jos tosiaan tuo (max) 24 tunnin viive uusissa jaksoissa. Tällaisen nyt kun saisi vaan "kaikille" (jenkki)sarjoille, voisi hieman enemmänkin maksaa.
lainaa
Iamalltidoikeassa

02.09.2012 klo 09.16

Saaks täs kattoo mitää tosi vanhoi sarjoi. Toiveeni olis et Oz löytyis sielt arkistost. Sitä parempaa en ole nähnyt.
lainaa
fly

02.09.2012 klo 22.49

Liftari olisi kanssa kiva katsoa. Olihan sekin aika legendaarinen alkutunnari on Game of thrones luokkaa: http://www.youtube.com/watch?v=9eRUpjlZNMU
lainaa
Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

03.09.2012 klo 15.51

No ainakin Facebookissa oli maininta, että koko back-katalogi on saatavilla ja laatukin pitäisi kuulemma olla HD:ta. Toivottavasti bitratet on kohdallaan ja tekniikka toimii.

Tekniikkahan vissiin tulee samalta toimittajalta joka vastaa UrhoTV:n streaming-systeemeistä, ja ne eivät suoraan sanottuna ole aivan kauhasti laadullaan/toimintavarmuudellaan vakuttaaneet.
lainaa
fly

03.09.2012 klo 23.49

Konsoleillahan HBOT ja Netflixit toimii muualla maailmassa, mutta tuskinpa näitä palveluja Suomeen lanseerataan?!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova