Tuorein sisältö

Family Guyn luojalta näytelty komediasarja

24.09.2012 klo 17.30 | Luettu: 2186 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Fox mokasi. Vaikka Foxin kanavilla on nähty Seth MacFarlanen piirrossarjat Family Guy, The Cleveland Show ja American Dad, Fox ei lähtenyt rahoittamaan McFarlanen näyteltyä komediaelokuvaa Ted, josta tuli yksi vuoden 2012 suurimmista hiteistä.

Fox on nyt tilannut pilottijakson MacFarlanen suunnittelemalle näytellylle tilannekomediasarjalle. Sarja kertoo kahdesta menestyneestä kolmekymppisestä miehestä, joiden hullut isät yllättäen muuttavat asumaan heidän kanssaan.

Sarjalla ei vielä ole nimeä. Sitä kirjoittavat myös Alec Sulkin ja Wellesley Wild, jotka ovat työskennelleet MacFarlanen animaatioiden ja Tedin parissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Bournen joku k... Virallinen kuva uude... >

Keskustelut (2 viestiä)

Respect

25.09.2012 klo 13.49

Seth MacFarlane on kyllä jonkin sortin nero. Ei nimittäin tule ihan äkkiä mieleen kovin montaa tyyppiä jolla hittielokuvan lisäksi pyörii samaan aikaan 3-4 huippusuosittua tv-sarjaa parhaaseen katseluaikaan ja vieläpä ympäri maailmaa.

Lisäksi MacFarlane on varsin lahjakas muusikko, säveltäjä sekä laulaja ja vaikuttaa TV-esiintymisten (Conan, Leno jne..) perusteella muutenkin kaikin puolin hyvältä tyypiltä.
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

25.09.2012 klo 20.24

Onpa ällö mies.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova