Tuorein sisältö

Disneyltä draama piirrosmaailmaan jumiutuneesta pöpistä

04.10.2012 klo 19.05 | Luettu: 6394 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney on palkannut Marc Forsterin ohjaamaan elokuvan Imagining Nathan, joka kuulostaa vakavalta huolimatta studion nimestä ja siitäkin, että piirroshahmot ovat osa juonta.

Päähenkilö Nathan vetäytyy fantasiamaailmaan kuusivuotiaana, kun hänen vanhempansa murhataan. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin Nathan on tohtorien toimesta sairaaksi diagnosoitu: hän kokee maailman kuin se olisi piirroselokuvaa. Hänen siskonsa yrittää auttaa häntä eheytymään.

Forster on draamaohjaaja. Hän on saanut kiitosta elokuvien Monster's Ball, Finding Neverland ja Leijapoika johdosta. Hänen toimintaelokuvansa Quantum of Solace on monien mielestä James Bondin heikoin seikkailu ja hänen tuleva zombie-elokuvansa World War Z on juorujen mukaan kovissa vaikeuksissa, koska hänellä ei ole kunnollista visiota.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska julkisti yhden... Pieni talo preeriall... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.10.2012 klo 19.06 6 tykkää tästä

Jos Aku Ankka ja Hessu Hopo esiintyvät tässä elokuvassa, haastan Disneyn oikeuteen elämäntarinani kähveltämisestä.
lainaa
Henry

04.10.2012 klo 20.30 1 tykkää tästä

Kuulostaa ihan hyvältä tarinalta, mutta jotenkin toivon, että tämä ei tule olemaan oikeita näyttelijöitä ja piirroshahmoja yhdistävä elokuva. Varsinkin Looney tunes: back in action (suomenkieliseltä nimeltään Taas kehissä)- elokuvassa piirroshahmot eivät mielestäni kaikissa kohtauksissa sopineet oikean maailman keskelle, vaikka elokuva oli periaatteessa idealtaan ihan hauska.

Mutta toisaalta miten elokuva, jossa mies kuvittelee olevansa piirrosmaailmassa voi toteutua ilman piirroshahmoja? Tämä tuntuu hankalalta, mutta mahdolliselta.

Mutta voihan olla, että lopputulos on hyvä. Odotan elokuvaa mielenkiinnolla.
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

04.10.2012 klo 21.40

Miks tän pitäis toteutua ilman piirroshahmoja? :P
lainaa
Henry

04.10.2012 klo 22.06

VEIVINHEITTOVIHKO kirjoitti:
Miks tän pitäis toteutua ilman piirroshahmoja? :P


Suosittelen lukemaan loppuun ton tekstini. Siinä kerron että lopputulos ei ehkä näytä niin hyvältä, mutta huomaa, että SAATTAA. En sanonut että elokuvasta tulee huono jos siinä on piirroshahmoja. Kunhan vaan toin asioihin erilaisia näkemyksiä.
lainaa
Henry

04.10.2012 klo 22.09

Pyydän ensiksi anteeksi epäselkeyteni ja tuplaviestini. Tarkoitan siis, että elokuva saattaa näyttää tönköltä, mutta tämäkin on vain yksi vaihtoehto. Lisäksi sanoin viestissäni näin:

"Mutta toisaalta miten elokuva, jossa mies kuvittelee olevansa piirrosmaailmassa voi toteutua ilman piirroshahmoja? Tämä tuntuu hankalalta, mutta mahdolliselta."
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova